BC Timișoara se încălzește pentru noul sezon cu o echipă din Euroligă!...

BC Timișoara se încălzește pentru noul sezon cu o echipă din Euroligă! Vezi cine vine la prezentarea ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI

n_77075_1

”Leii din Banat” și-au găsit un adversar cu nume pentru meciul de prezentare a lotului. BC Timișoara va da piept pe 7 septembrie în Sala ”Constantin Jude” cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei.

Adversara ”leilor” la partida-spectacol dinaintea noului sezon a participat și anul trecut în Euroliga de baschet, competiția supremă în baschetul continental. ”Zvezda” deține de asemenea și titlul Ligii Adriatice iar pe plan intern a întrerupt o dominație de 13 ani a rivalei Partizan. ”Este o onoare pentru noi că Steaua Roșie a acceptat invitația.


Este un nume mare al baschetului european și faptul că mulți jucători crescuți la Zvezda au fost la echipa noastră, precum Vladimir Tica și Srdjan Jovanovic, a contat mult. Sper ca meciul să fie o bucurie pentru suporterii noștri și un test util pentru echipă, în perspectiva cupelor europene”, a declarat Leontin Demaio, managerul lui BCT.

Formația sârbă se află în acest an într-o grupă puternică în Euroligă, cu Real Madrid, Fenerbahce Istanbul, Khimki Regiunea Moscova, Bayern Munchen și Strasbourg.

Primul amical al ”leilor” va fi tot cu o trupă sârbă, Proleter Zrenjanin, în deplasare, pe 22 august. În 24 august BC Timișoara va pleca în Slovacia pentru prima parte a stagiului centralizat.

Partida dintre BC Timișoara și Steaua Roșie se va disputa luni, 7 septembrie, de la ora 19.00.

Foto: AFP

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.