Botez de țigani păzit de mascaţi la Lugoj. Ce le-au transmis petrecăreții...

Botez de țigani păzit de mascaţi la Lugoj. Ce le-au transmis petrecăreții celor din Timișoara VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

botez-romi-cetateanul_ro

Ca și orașul de pe Bega săptămâna trecută, astăzi a fost rândul Lugojului să fie împânzit de maşini de lux: sute de țigani s-au adunat în oraş cu ocazia unui botez.

Înainte de petrecere, alaiul s-a deplasat la biserica Adormirea Maicii Domnului de lângă primărie, acolo unde, sub atenta supraveghere a poliţiei, maşinile de lux au fost parcate, mai mult sau mai puţin legal, în apropierea lăcaşului de cult.

Alături de bulibaşa din oraş, poliţiştii au reuşit într-un final să decongestioneze traficul, conducătorii de Lamborghini, Ferarri, Porsche, Rolls Royce, BMW şi alte maşini de lux parcând conform cu instrucţiunile acestora.


Ca petrecerea să nu degenereze, poliţiştii lugojeni au fost ajutaţi în toată operaţiunea de către lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Timiş, conform cetateanul.ro. „Bagă-ne la televizor, nu e problemă, noi suntem mai cuminţi ca ăia de la Timişoara, nu facem probleme”, s-a lăudat sursei citate unul dintre petrecăreţi.

Petrecerea continuă la casa părinţilor copilului creştinat, invitatul de marcă al botezului fiind cântăreţul de manele Nicolae Guţă, participanţii spunând că şi Florin Salam, un alt cunoscut cântăreţ de manele este aşteptat să ajungă la Lugoj.

1 COMENTARIU

  1. NESIMTIRE MARE! chiar vreti psd sa pierdeti toate alegerile! sau credeti ca romanii sunt prosti si vor uita! chiar nu mai aveti resurse umane/materiale?? atunci sunteti niste disperati si aveti doar acel principiu: dupa noi potopul sau parjolul ca tot este canicula!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.