CH Poli SUFERĂ pe parchetul Stelei al doilea eșec din două în...

CH Poli SUFERĂ pe parchetul Stelei al doilea eșec din două în campionat. Ce moment cheie i-a afectat pe alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI

ch poli steaua (13)

Handbaliștii alb-violeți au cedat și în etapa a doua, prima intermediară a Ligii Naționale. CH Poli nu a reușit să conducă nici măcar o dată în meciul jucat în deplasare la Steaua. Gazdele s-au impus la scor: 27-21, după un meci în care alb-violetul Mihai Timofte a fost eliminat ușor de pe teren.

După eșecul de ”acasă”, la Jimbolia, în beneficiul CSM-ului de București, echipei timișorene i-au trebuit zece minute pentru a marca primul gol cu Steaua.


Reușita de 1-3 nu i-a ajutat prea mult pe alb-violeți. Aceștia au reușit o singură dată să egaleze gazdele pe tabelă, în minutul 16 la 4-4. Un moment cheie în joc a venit după minutul 20, când la scorul de 8-5 pentru steliști, Timofte îl țintește de la 7 metri pe portarul gazdelor și, spre uluirea vizitatorilor, iar jucătorul lui Poli e eliminat direct. Elevii lui Pero Milosevic au început să cedeze apoi teren și au avut la pauză un deficit de cinci goluri: 8-13.

Lucrurile nu aveau să se îmbunătățească nici în partea a doua. Gazdele au ajuns la +6 în minutul 36. Bănățenii s-au mai apropiat la patru goluri cu zece minute înainte de final, dar balanța era deja înclinată decisiv. 27-21 a fost scorul după expirarea timpului. Cel mai bun marcator al lui CH Poli în acest joc a fost Pejovic, cu șase reușite. Fenici l-a urmat din tabăra alb-violetă cu 5 goluri, ceilalți marcatori ai lui CH Poli au fost: Chikovani (3 goluri), Lasica (2), Ștefan, Neamțu, Halcă și Leordean. Szoke a fost principalul realizator al steliștilor, cu 6 goluri.

Următorul joc al lui CH CSU Politehnica va fi cu Potaissa Turda, luni, de la ora 17. Ocazie cu care alb-violeții revin în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.