Conceptul de „ridesharing” capătă amploare și în România. Ce este și cum...

Conceptul de „ridesharing” capătă amploare și în România. Ce este și cum poți profita de el

0
DISTRIBUIȚI

BlaBlaCar_Ridesharing4Bănățenii călătoresc ieftin împărțind locurile libere din mașinile care pornesc la drum, oriunde în țară. Foarte mulți s-au înscris în comunitatea BlaBlaCar.

Astfel, un drum de la Timișoara spre orice destinație este semnificativ mai ieftin.

BlaBlaCar este o comunitate de încredere care conectează conducătorii auto ce au locuri libere în mașină cu pasagerii care merg în aceeași direcție.


Cu peste 20 de milioane de membri din 19 țări, BlaBlaCar este cea mai mare comunitate de ridesharing din lume, care a creat o rețea de transport în întregime nouă, acționată de oameni. Cu un serviciu dedicat clienților, o pagina web, o platformă mobilă de ultimul tip și o comunitate de utilizatori care crește rapid, BlaBlaCar face călătoria socială, economicoasă și mai eficientă.

Accesul în comunitate e simplu. Fie că vrei să oferi un loc în mașina ta, sau poate doar să călătorești, trebuie să îți faci un cont gratuit și atât. Mai mult, există o secțiune specială dedicate doamnelor, create deoarece foarte multe femei se simt mai în siguranță călătorind alături de alte femei.

Sursa foto: blablacar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.