Constructorul care reabilitează liceul „Lenau”: „Noi dorim să lucrăm, dar nu putem,...

Constructorul care reabilitează liceul „Lenau”: „Noi dorim să lucrăm, dar nu putem, din ordinul expres al primarului AMNEZIC”. La ce sumă se ridică lucrările neachitate de primărie

1
DISTRIBUIȚI

lenau debanat_ro

Se poate spune că este deja oficial faptul că în luna septembrie elevii care învaţă la Liceul „Nikolaus Lenau” din Timişoara nu vor începe cursurile într-o clădire renovată cu fonduri europene, aşa cum le promisese primarul Nicolae Robu. În urmă cu circa două luni lucrările de reparaţii au fost oprite de constructorul care muncea la Lenau, după ce acesta a acuzat că proiectul are probleme. Mai exact ar fi existat nişte inadvertenţe legate de tipul de parchet care trebuia pus pe podeaua clădirii, dar şi legate de anumite specificaţii ale liftului prevăzut în proiect. La aflarea veştii, primarul Robu soma firma să se apuce de treabă şi să lase mofturile la o parte, argumentând că peste tot apar inadvertenţe faţă de proiectele iniţiale şi că lucrurile trebuie rezolvate prin cooperare. Se are că situaţia nu a fost rezolvată nici acum.

„Stimați timișoreni, vă informez că domnul Nicolae Robu, primarul vremelnic al Timișoarei, suferă de AMNEZIE. Am ajuns la această concluzie după ce am aflat cu stupoare anunțul pe care l-a făcut public, cum că va pune presiune pe firma care reabilitează Liceul Lenau, să termine lucrările până la toamnă. Este incredibilă această declarație a primarului, care cu mâna lui a dat ordin de SISTARE a lucrărilor.


Atașez acestei postări, adresa prin care NICOLAE ROBU NE CERE SĂ OPRIM LUCRĂRILE, din cauza incompetenței funcționarilor pe care îi păstorește și pe ale căror interese le acoperă (știe el de ce?!). Noi dorim să lucrăm, dar nu putem, din ordinul expres al primarului AMNEZIC, ale cărui declarații publice se bat cap în cap cu deciziile pe care le emite și le semnează. O dovadă a faptului că noi vrem să ne facem treaba, astfel încât elevii și profesorii de la acest liceu de prestigiu să poată învăța în săli de clasă modernizate, o reprezintă chiar lucrările pe care le-am făcut și pe care primăria nu ni le-a decontat nici până la această oră. Avem lucrări efectuate și NEPLĂTITE de instituția condusă de acest Nicolae Robu, în valoare de 700.000 de lei. Nu înțelegem motivele pentru care primarul acestui oraș, continuă să dezinformeze opinia publică și să acopere interesele meschine ale subalternilor săi”, a transmis presei administratorul Kasdum –GF Ludovic Kasler.

11198404_1406134553043055_731764261_n

Primarul Nicolae Robu a promis că firma va fi acţionată în instanţă pentru recuperarea prejudiciului legat de pierderea finanţării europene. Valoarea totală a proiectului este de 6,7 milioane lei (aproximativ 1,5 milioane de euro), valoarea finanțării nerambursabile fiind de 6,4 milioane de lei (aproximativ 1,4 milioane euro).

1 COMENTARIU

  1. Dac-ar suferi doar de amnezie ar fi inca bine. Io cre’ ca sufera de autism, mania lui fiind taiatul copacilor si turnatul betoanelor. Poate de-aia a oprit lucrarile la Lenau ca n-are ce taia acolo. Si pus parchet nu-l intereseaza, daca nu e si rost de turnat ceva beton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.