Cum va arăta la toamnă noul mall din Calea Șagului și ce...

Cum va arăta la toamnă noul mall din Calea Șagului și ce lucrări de infrastructură au început deja

3
DISTRIBUIȚI

shopping-city-timisoara-mall-nepi

Mall-ul din Calea Șagului se va deschide complet abia anul care vine, însă toamna aceasta, investitorii de la NEPI își țin promisiunea și deschid o parte din stabiliment.

Hipermarketul Carrefour şi magazinele adiacente din cadrul mall-ului Shopping City Timişoara, vor fi deschise publicului din luna noiembrie anul acesta.


Informația a fost făcută publică de sud-africani într-un raport publicat la bursa din Londra, conform ZF.ro.

În vederea deschiderii din toamnă, au început defrișările de copaci pe calea Șagului, pentru a lărgi calea de acces spre centrul comercial. În plus, în zonă va fi extinsă și linia tramvaiului 7.

Mall-ul celor de la Nepi va fi, chiar și așa, primul mall care se deschide după ce piața a fost deservită, ani de zile la rând, exclusiv de Iulius Mall Timișoara.

Noul centru comercial va avea în total o suprafaţă închiriabilă de 80.000 de metri pătraţi, însă în primă fază vor fi construiţi 55.900 de metri pătraţi. Investiţia se ridică la 81 de milioane de euro.

Shopping City Timişoara se poate spune că dă tonul deschiderii mallurilor în orașul de pe Bega. Aici vor apărea în următoarea perioadă alte două malluri, Timişoara Plaza al grupului israelian Plaza Centers, respectiv Timişoara Centrum, un proiect Ali Ergun Ergen. În plus, Iulian Dascălu a anunţat că va investi alte 220 de milioane de euro într-un proiect imobiliar în Timişoara, care va include spaţii de birouri, de retail, precum şi un parc şi o zonă de entertainment. Acest proiect va fi construit în jurul centrului comercial Iulius Mall.

3 COMENTARII

  1. Dna Georgeta,

    „Stabiliment” înseamnă, nici mai mult nici mai puțin, decât „bordel”! (Era o formă eufemistică pentru respectiva „instituție”).
    Nu știați, așa-i?
    Mai sună bine ceea ce ați scris?

  2. Patrik
    cred ca esti putin derutat , citeste dex
    STABILIMÉNT, stabilimente, s. n. (Rar) Așezământ, instituție comercială, industrială etc.; p. ext. localul unui astfel de așezământ. – Din it.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.