Dacia Duster noi pentru conducerea CJT. Cât au costat maşinile şi de...

Dacia Duster noi pentru conducerea CJT. Cât au costat maşinile şi de ce e nemulţumit Bojin

2
DISTRIBUIȚI

Dacia Duster CJT

Cadouri în plină vară pentru conducerea Consiliului Judeţean Timiş.


Moş Crăciun a venit mai devreme pentru preşedintele Titu Bojin şi vicepreşedinţii Călin Dobra si Florian Zanfir, care au primit nu mai puţin de trei Dacia Duster noi. Momentan vehiculele stau parcate în faţa instituţiei. Departe însă de a fi bucuros de achiziţie, Bojin, care deja deţine un Duster personal a spus că ar fi dorit ca CJT să achiziţioneze alte maşini.

”Prin programul de investiţii la nivelul Consiliului Judeţean Timis au fost achiziţionate aceste autoturisme,, cu toate că, recunosc, mi-am dorit să cumpăr o altă marcă de maşini pentru că aceasta este destul de puţin fiabilă atunci cand mergi într-o coloană oficială. Sunt cele 3 Dustere, unul la preşedinte, două la vicepreşedinţi, urmând să mai avem alte două să le cumpărăm”, a declarat Bojin. Maşinile au costat nu mai puţin de18.000 de euro, banii fiind prevazuţi în buget.

2 COMENTARII

  1. cind cumperi din banii tai poti sa alegi masina, cind folosesti banii prostilor platitori de impozite este normal sa cumperi masini fabricate in romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.