Dan Alexa a fost prezentat oficial la Rapid. Ce a spus fostul...

Dan Alexa a fost prezentat oficial la Rapid. Ce a spus fostul tehnician al lui ACS Poli despre rocada cu Florin Marin

0
DISTRIBUIȚI

alexa

Dan Alexa a fost prezentat azi oficial la Rapid București. ”Chirurgul” l-a înlocuit pe Florin Marin, plecat chiar la ACS Poli, de unde antrenorul bănățean și-a dat demisia. Fostul mijlocaș a semnat pe un an cu giuleștenii și are obiectiv promovarea.

”Sunt foarte bucuros, am venit foarte motivat la Rapid, chiar dacă acum nu este o situaţie tocmai plăcută aici din multiple cauze. Rapid a avut un impact mare asupra mea atunci când am jucat aici şi pe mine mă onorează foarte mult că antrenez Rapidul începând de astăzi.


Eu am reziliat azi cu Timişoara şi semnat cu Rapid un contract pe un an cu opţiune de prelungire pe încă unul. Obiectivul e clar promovarea. Toată lumea se aşteaptă să fie uşor în Liga a II-a, dar cu siguranţă nu va fi aşa. Dar cu toate acestea am încredere că vom reuşi să îndeplinim obiectivul”, a declarat Dan Alexa, citat de Mediafax.ro.

”Este ceva inedit”

Schimbul de echipe făcut de Dan Alexa și Florin Marin e o premieră în țară. Alexa a precizat că a colaborat cu fostul tehnician al vișiniilor pentru a-l informat despre situația din Banat. „Este ceva inedit că am făcut schimb cu domnul Florin Marin. Îl apreciez foarte mult pe dânsul, este unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Sunt convins că va reuşi la ACS Poli Timişoara, cred că este cea mai bună soluţie acolo. Am luat informaţii de la dânsul despre Rapid, şi dânsul a luat de la mine despre Poli. Şi sunt sigur că atunci când voi mai avea nevoie mă va ajuta, aşa cum voi face şi eu”, a precizat Dan Alexa pentru aceeași sursă.

FC Rapid debutează mâine cu CS Balotești, pe teren propriu, în prima etapă a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.