Dan Alexa, din nou în iarbă! La ce echipă din Timiș va...

Dan Alexa, din nou în iarbă! La ce echipă din Timiș va juca ”Chirurgul”

0
DISTRIBUIȚI

alexa.steaua

Antrenorul lui ACS Poli se întoarce pe terenul de joc. Dan Alexa nu renunță la postul din Liga I, dar va activa în timpul liber pentru FC Bazoș în Liga a V-a Timiș. Clubul la care activează ca ”principal-jucător” finul său a anunțat cu ”pompă” mutarea.

”După ce de-a lungul timpului jucători ca Emil Samargi de liga II sau Emerich Vascko liga I au evoluat pentru FC Bazoș, astăzi a venit randul unui fost internațional de a evolua pentru Bazoș. Căpitan de echipă la Poli Timișoara, jucător la Dinamo și Rapid, Dan Alexa nu mai are nevoie de nicio prezentare”, notează fcbazos.com. ”Chirurgul” va purta și în ”Județ” numărul 5, care l-a consacrat în cariera profesionistă.


”Vulturii alb-violeți” speră ca Alexa să se implice și în noua campanie a clubului: ”Sub egida „Ajută fotbalul la sate” demarată de clubul nostru, sperăm ca „chirurgul” să ne ajute cu tot ce poate în teren din vasta sa experiență de fotbalist și să ofere încredere tinerilor coechipieri, alături de antrenorul Sorin Tomoș cel căruia ii revine un mare merit in realizarea acestui transfer”.

Dan Alexa a mai avut o ”tentativă” de a se alătura Bazoșului în sezonul trecut. Scopul antrenorului lui ACS Poli e de a face mișcare și de a se relaxa de la tensiunea Ligii I, acolo unde echipa pregătită de el a adunat patru puncte în primele șase runde. ”Chirurgul” ar putea debuta în ”Județ” pentru Bazoș duminică pe terenul echipei din Recaș formate după mutarea lui ACS la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.