Daniel Stanciu: ”Prima opțiune a fost Cosmin Contra!”. Ce spune managerul sportiv...

Daniel Stanciu: ”Prima opțiune a fost Cosmin Contra!”. Ce spune managerul sportiv despre celelalte soluții pentru postul de ”principal” la ACS Poli

3
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-18-1024x683

ACS Poli se află în căutare de antrenor după despărțirea de Dan Alexa. Tehnicianul dorea să țină azi o conferință de presă de despărțire dar contractul său nu a fost încă reziliat. Managerul sportiv al timișorenilor a spus azi că noul ”principal” va fi prezent pe bancă la meciul cu Concordia Chiajna, dar, prima variantă, Cosmin Contra, a căzut.

”Deocamdată nu avem nimic de zis. Nici lui Dan Alexa nu i-a fost reziliat contractul. Mai e timp până sâmbătă. Noul antrenor va fi cu Concordia. E o listă mai lungă”, a declarat Daniel Stanciu. Conducătorul și-a permis o glumă după ce a fost întrebat de favoritul la postul ocupat de Dan Alexa până de curând: ”Cred că Vali Velcea e favorit, că stă aproape de stadion, e în Timișora.


Nu știu, până mâine trebuie să luăm o decizie. Am făcut o listă cu cei din Consiliul Director. Ne-am consultat, sper ca până deseară să luăm o decizie”, a mai spus Stanciu.

Managerul sportiv a dezvăluit că ”Guriță” e varianta preferată de toată lumea, dar fostul fundaș al naționalei e încă legat de contractul cu chinezii de la Guangzhou. ”Am discutat cu oameni din acea listă. Trebuie să ne încadrăm într-un buget. Au fost probleme, nu putem spune că avem o echipă, dar avem un lot de jucători foarte buni, cel puțin de mijlocul clasamentului… Nucleul de bază e format, sunt un cumul de factori. Prima opțiune a fost Cosmin Contra, am vorbit in aceste zile, e în litigiu cu clubul chinez, nu poate veni, dar era varianta nr. 1”, a conchis Daniel Stanciu. ”Pe a doua variantă sunt mai mulți”, a precizat managerul sportiv. Printre cei vizați se numără și Dorinel Munteanu.

Alte declarații ale lui Daniel Stanciu:

”Niciun antrenor cu care am vorbit nu a spus că avem lotul slab, ci se mirau că nu am avut rezultate”

”Nu am nevoie de un super nume, de Mourinho, și cred că Dan putea să ducă la bun sfârșit munca. Cu nereușita lui am făcut cinci puncte, am realizat meciuri bune peste multe echipe și nereușita e și a mea. Îmi pare rău că în anumite momente nu am fost mai ferm, să-mi impun punctul de vedere, să-l ajut cu experiența mea”

”Eu cred că am făcut transferuri bune, trebuie să ne încadrăm într-un anumit buget… Mulți jucători au venit târziu”

3 COMENTARII

  1. Aducetil pe Grigoras ca este liber si daca ar fi acceptat sa mearga la Rapid nu cred ca cere multi bani. E cel mai bun de adus daca Contra nu poate veni

  2. daca tampitul asta de stanciu il aduce antrenor pe ratatul de florin marin eu nu mai merg la acs robu poli in viata mea, ma duc in liga a treia. promit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.