Debut FERICIT pentru Dan Alexa la Rapid. Ce rezultate au înregistrat echipele...

Debut FERICIT pentru Dan Alexa la Rapid. Ce rezultate au înregistrat echipele bănățene din seria vestică a Ligii a II-a

0
DISTRIBUIȚI

acs poli - csu craiova (6)

Fostul tehnician al lui ACS Poli s-a bucurat de victorie la primul joc pe banca Rapidului. Giuleștenii au trecut fără emoții cu 3-0 de CS Balotești în prima etapă a Ligii a II-a. Un alt ex-timișorean, Răzvan Trandu, a fost titular la gazde și a reușit azi un assist.

Popa a marcat de două ori pentru Rapid în prima repriză.


Prima dată în minutul 3 apoi în 42. Trandu și-a adus aportul la reușita 2, printr-o pasă în fața porții. Scorul final a fost stabilit în minutul 47 de Todoran. Dan Alexa s-a bucurat de succes și de suportul galeriei alb-vișinii. Nu mai puțin de 4.000 de spectatori au asistat la jocul din Giulești.

Din Seria I a B-ului s-a retras deja o echipă: FCM Dorohoi. Celelalte rezultate au fost: Academica Clinceni – Oțelul 3-0, Ceahlăul – Farul 2-0, Dacia Brăila – Rapid Suceava 1-0, Dunărea Călărași – SC Bacău 1-1 și Bucovina Pojorâta – Gloria Buzău 2-2, ACS Berceni a stat.

În Seria a II-a Metalul a înregistrat un rezultat dezastruos pe teren propriu, 0-5 cu Olimpia Satu Mare. În schimb, FC Caransebeș a reușit să răstoarne situația cu CSM Rm. Vâlcea, revenind și câștigând cu 3-1 după ce a fost condusă cu 1-0. Reușitele gazdelor au purtat semnătura lui Stelitano, Stoica și Săulescu, toate în partea secundă a meciului.

UTA BD a debutat în B2 cu o înfrângere acasă, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș. Celelalte rezultate înregistrate: Chindia Târgoviște – U Cluj 0-1, FCM Baia Mare – FC Brașov 1-1, FC Bihor – CS Mioveni 0-2 și Unirea Târlungeni – Șoimii Pâncota 2-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.