Decizie SURPRIZĂ a Tribunalului Timiș în dosarul de contrabandă cu trei rețele...

Decizie SURPRIZĂ a Tribunalului Timiș în dosarul de contrabandă cu trei rețele de traficanți de țigări FOTO

3
DISTRIBUIȚI

retea contrabanda 1

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, solicitarea DIICOT de arestare a mai multor persoane în dosarul celor trei rețele de contrabandiști de țigări, destructurate în urma unei ample operațiuni. Vă reamintim că polițiștii de frontieră au descins în 51 de locații din județele Timiș, Caraș Severin, Sibiu și Suceava de unde au ridicat 37 de persoane.

Inițial, procurorul a dispus reținerea a 14 persoane pentru 24 de ore – liderul grupării din Timişoara, Balint Petre, sora acestuia, Deak Angela, liderul grupării din Sibiu, Petre Valentin şi soţia acestuia, Petre Polina, Măgădan Sorin Dumitru, Soameş Florin, Verindeanu Daniel, Danu Florentina, Stoica Dan, Cătană Sorin, Chiran Ştefan, Willjung Olimpia, Mihali Vasile şi Cătană Constantin.


Între timp a ajuns la audieri și cel care asigura țigările din Ucraina tocmai din Suceava – Dumitrașciuc Romică. Doar șapte dintre ei au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, pentru restul procurorul dispunând cercetarea în stare de libertate sub control judiciar.

După audieri, Tribunalul Timiș a respins solicitarea DIICOT de arestare preventivă și a dispus arestul la domiciliul pentru  Chiran Ștefan, Balint Petre, Catană Sorin, Soameș Florin, Petre Valentin și cercetarea în stare de libertate sub control judiciar în cazul lui Dumitrașciuc Romică și Deak Angela.

 

 

3 COMENTARII

  1. Stimate „1” ești același nenorocit frustrat ce are în permanență ceva de comentat la adresa celor ce încă mai lucrează și își merita salariul.
    Dumneavoastră ar trebui sa începeți prin a învăța definiția pe scurt a infracțiunii și apoi…cu răbdare și în timp s-ar putea sa înțelegeți ce înseamnă un dosar penal și masurile judiciare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.