Distracție și educație pentru cei mici, dar nu numai. Ce oferă Centrul...

Distracție și educație pentru cei mici, dar nu numai. Ce oferă Centrul Cultual German și Institutul Francez în septembrie

0
DISTRIBUIȚI

afise centrul cultural german francez

Două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4-6 ani și 7-12 ani sunt așteptate la un nou club de vacanță organizat de Institutul Francez.


Acesta se va desfășura din 7 până în 11 septembrie, între orele 9.00 și 17.00, și va avea un format inedit, în care limba franceză se va îmbina cu teatrul, activități sportive – mai ales tenis – și diferite jocuri educative. Înscrierile se pot face până în data de 3 septembrie. Până la aceeași dată se fac înscrieri pentru cursuri de franceză generală destinate adulților și gramatică în comunicare, la diferite nivele.

Și Centrul Cultural German oferă, în luna septembrie, cursuri intensive de limba germană pentru mai multe nivele, înscrierile putând fi făcute până în 31 august. Acestea se vor desfășura din 7 până în 25 septembrie, de luni până vineri, durata unei ședințe fiind de peste trei ore. Cursurile au la bază metoda comunicativă, în care cursanții vor fi deprinși cu situații de comunicare de zi cu zi. Aceștia beneficiază de acces gratuit la bibliotecă, de utilizarea gratuită a centrului de studiu individual al centrului cultural și sunt invitați să participe la diverse evenimente legate de viața culturală și socială a Germaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.