Două măicuțe, DEZLĂNȚUITE la poarta mănăstirii Prislop. De ce au început să...

Două măicuțe, DEZLĂNȚUITE la poarta mănăstirii Prislop. De ce au început să blesteme o mamă și pe fetița acesteia VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

maicute

Scene incredibile petrecute la poarta mănăstirii Prislop. Două măicuțe își pierd cumpătul și se comportă ca la ușa cortului, și nu ca la poarta unei mănăstiri. Într-un video, ajuns în posesia cotidianului Glasul Hunedoarei, se poate observa cum fețele monahale blesteamă o mamă și pe fiica ei, pe care le acuză că i-ar fi furat o brățară, scrie glasul-hd.ro. Pe filmarea de 52 de secunde se poate vedea o ceartă între cele două măicuțe și o femeie, însoțită de o fetiță. Femeia este acuzată de cele două fețe monahale că ar fi furat o brățară. În acel moment, copila de aproximativ 7 ani, începe să plângă, și totul ia o turnură dramatică. Și femeia, dar și maicuțele încep să se blesteme reciproc. Filmarea ajunsă la redacția publicației hunedorene a fost trimisă de un tânăr, revoltat de atitudinea celor două fețe monahale.


Acesta a explicat ce s-a întâmplat la poarta mănăstirii de la Prislop. „Mi se pare revoltător ca două maici să blesteme în halul acesta. Orice ar fi făcut femeia aceea sau fetița, care se vede cum plânge, speriată de atitudinea măicuțelor. S-au năpustit asupra lor, efectiv, le-au căutat în plase, ca niște polițiști, și au blestemat. E incredibil! Asta nu e atitudine de fețe monahale”, spune Călin Cristi, cel care a filmat întreaga scenă.

Potrivit reprezentanților Episcopiei Devei și Hunedoarei, care au văzut imaginile cu pricina, cele două măicuțe sunt de la schitul Alun, conform aceleiași surse. Aceștia spun că faptele fețelor monahale sunt regretabile și că vor fi chemate să dea explicații pentru atitudinea lor. „Nu am cuvinte… Ce pot să spun? Am văzut imaginile, și atitudinea celor două măicuțe este regretabilă. O să le chemăm să dea explicații pentru comportamentul lor și le vom pune în vedere ca, pe viitor, să nu mai aibă o astfel de atitudine, în caz contrar se poate merge și la sancțiuni mai drastice. Nu se poate că o față monahală să blesteme, dar au avut circumstanțe atenuante, au fost provocate”, a spus preotul Gabriel Miricescu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei și Hunedoarei.

3 COMENTARII

  1. Eu pe maicute nu le-am auzit sa blesteme, dar pe doamna ce pare de etnie rroma am auzit ca le-a blestemat! In loc sa fie lumea indignata ca doamna a furat (chiar pare ca a furat) tot ea e facuta victima.

  2. Oricâta zâzanie va implementa de Schimbarea la Fata Necuratul in postromânism, Catedrala Mantuirii Neamului tb terminata, chiar fara BOR, având a intra intr-un circuit TURISTIC ce va mai include Sofia (Catedrala Alexander Nevski), Belgrad (Catedrala Sfantul Sava), Szeged (Catedrala Votiva), Budapesta (Szent István-bazilika, unde se simte si sudoarea iobagilor Ardealului), Esztergom (unde a fost arhiepiscop Nicolaus Olahus, – Primatial Basilica), Praga (Catedrala Sfantul Vitus) si Cracovia (Catedrala Sfanta Maria si Catedrala Wawelului), cu final in Oas, Bucovina si Basarabia. Revine insa bogatilor nostri nemilostivi datoria sa faca lobby pentru reconstructia Manastirii Vacaresti, dupa modelul aliatului nostru german, care a reinaltat la Dresden celebra Frauenkirche, sau dupa al aliatului nostru rus, reconstructor al Catedralei Mântuitorului din Moscova.

  3. asta anseamna credinta la uni
    imi pare rau de oameni care merg acolo cu ganduri curate au facut o afacere din arsenie boca
    regretabil!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.