Drum and bass britanic cu Techimatic şi Amoss la o petrecere în...

Drum and bass britanic cu Techimatic şi Amoss la o petrecere în aer liber în Timişoara. Vezi cum poţi câştiga bilete pentru festivalul Outlook din Croaţia VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

technimaticAmatorii de drum and bass din Timişoara sunt invitaţi la un nou eveniment pus la cale de echipa Freenetik, care va avea loc vineri 21 august, de la ora 23, la Liceul Silvic, în cadrul căruia vor fi prezenţi britanicii Techimatic şi Amoss. Peter Rogers şi Andy Powell au pus bazele proiectului Technimatic în 2007 şi au devenit cunoscuţi graţie unor track-uri care au apărut la casele de discuri Technique, Viper, Critical, Hospital sau Spearhead. Din anul 2012 fac parte din echipa Shogun Audio iar albumul lor ‘Desire Paths’ a fost inclus în topul celor mai bune zece albume dance ale anului 2014 de către Mixmag şi a câştigat distincţia de ‘Best Album’ la National Drum & Bass Awards.  Amoss este un proiect alcătuit din Andy Tweedale şi James Evansis iar piesele lor au fost incluse în seturi ale unor nume ca Spectrasoul, Ant TC1, Doc Scott, Ulterior Motive, London Elektricity, BTK, Nymfo, DJ Storm sau Loxy. Alături de ei, la acest party vor mai mixa Syncro, Bogdănescu şi Phobe1 iar de elementele vizuale se va ocupa VJ Burger.


Organizatorii acestui eveniment oferă şi un premiu de neratat pentru amatorii de drum and bass ce constă în două bilete la Festivalul Outlook, care se desfăşoară în perioada 2 – 6 septembrie în Fortul Punta Christo din Croaţia. Pentru a participa la acest concurs doritorii trebuie să distribuie pe Facebook evenimentul Freenetik de la Timişoara. Outlook este cel mai mare festival al culturii soundsystem-urilor din Europa, reunind cele mai sonore nume ale muzicii dance underground.

Timp de patru zile la sfârșitul verii, festivalul răsună puternic într-o fort abandonat cocoțat deasupra Mării Adriatice, pe o plajă de la o aruncătură de băț de orașul Pula din Croația. Concertul de deschidere al festivalului, are loc în 2 septembrie în Amfiteatrul Roman, vechi de 2000 de ani, din orașul Pula, și va fi garant una dintre cele mai frumoase experiențe muzicale, a carei atmosferă poate fi cuprinsă doar cu simțurile, iar nu exprimată în cuvinte. Timişoreanul Mighty Boogie este singurul reprezentant al ţării noastre care participă pentru al 5-lea an consecutiv la acest festival. „Outlook e pentru mine evenimentul anului. E locul unded văd concentrat, tot ce mă intereseaza din punct de vedere muzical.Spre deosebire de alte festuri sonorizarea e impecabilă şi e făcută de cele mai mari firme din Marea Britanie şi de cele mai mari soundsystemuri din lume.E un loc special unde, în fiecare a e o plăcere să întâlnesc prieteni vechi şi să descopar artişti noi“, ne-a declarat Mighty Boogie. Biletele pentru party-ul care va avea loc la Liceul Silvic din Timișoara costă 30 lei până la ora 01 şi 35 lei după, iar pentru posesorii de fidelity card acestea costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.