Duba plină cu migranți şi răsturnată în Ungaria, închiriată de la o...

Duba plină cu migranți şi răsturnată în Ungaria, închiriată de la o firmă din Timișoara. Vezi ce au mințit cei care au luat mașina

0
DISTRIBUIȚI

duba inchiriat timisoara

Zece imigranţi au fost răniţi vineri, după ce o camionetă condusă de un român, arestat pentru trafic de imigranţi, s-a răsturnat pe autostrada M5, în vestul Ungariei, a anunţat poliţia ungară. Camioneta era înmatriculată în Timişoara, iar în aceasta se aflau aproximaiv 40 de imigranţi sirieni, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Autovehiculul care s-a răsturnat în noaptea de joi spre vineri pe autostrada din vestul Ungariei era condus de cetăţeanul român Emil Raiciu, conform sursei citate.


Acesta ar fi preluat aproximativ 40 de imigranţi sirieni de la graniţa cu Serbia şi ar fi urmat să îi treacă ilegal frontiera în Austria. La kilometrul 102 pe autostrada M5 camioneta s-a răsturnat, iar în urma impactului 18 sirieni şi şoferul ar fi fost răniţi, iar celelalte persoane aflate în autovehicul au fugit.

Un paznic din Kunszallas, care l-a găsit pe şoferul român, în vârstă de 31 de ani, rănit la o mână, a informat poliţia. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, acesta a fost reţinut, interogat şi acuzat de trafic de persoane, potrivit agenţiei ungare.

Șoferul este din Timișoara, microbuzul cu care s-a răsturnat e înmatriculat în Timiș și a fost închiriat de la o firmă cu sediul pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara de doi bărbați, unul din Timiș și unul din Caraș Severin, pentru patru zile. Un reprezentant al firmei care a închiriat microbuzul a declarat pentru PRESSALERT.ro că aceștia ar fi spus că au de făcut un drum la Botoșani. Cei doi bărbați sunt acum căutați de cei de la „Crimă Organizată”, care au început o ancheta pentru trafic de persoane, anchetatorii încercând să stabilească cu exactitate legătura dintre șofer și cei care au închiriat duba.

Şoferul timișorean a fost arestat pentru trafic de persoane, a declarat vineri David Benedek, un purtător de cuvânt al poliţiei din Bacs-Kiskun, citat de MTI.

Sursa foto: police.hu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.