Europarlamentarul Maria Grapini despre Nicolae Robu: „Nu merită să conducă acest oraş”....

Europarlamentarul Maria Grapini despre Nicolae Robu: „Nu merită să conducă acest oraş”. De ce este revoltată la adresa primarului Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

maria_grapini-640x360

Maria Grapini este nervoasă pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, căruia, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, i-a şi transmis un mesaj. Europarlamentarului i s-au adresat mai mulţi oameni, unii dintre ei care s-au şi înscris în audienţă la edilul-şef încă din toamna anului trecut pentru a se plânge că au pierdut apartamentele cumpărate, după ce acestea ar fi fost retrocedate ilegal, dar primarul nu le-a ascultat nici în acest moment ofurile. Tocmai de aceea, Maria Grapini consideră că Nicolae Robu nu merită să fie primar.

„În cartierele mărginaşe sunt o mulţime de probleme.


De exemplu, locuitorii din Fratelia s-au plâns de gunoaiele neridicate, de mizeria din zonă. Văd că domnul primar se gândeşte cum să pună fântână cu lumini pe Bega, şi nu cum să rezolve aceste probleme. Prima obligaţie a primarului nu este aceea de a se ocupa de hârtii, ci de a discuta cu oamenii, aceasta este prioritatea numărul 1 pe agenda primarului. Sunt oameni înscrişi de luni de zile în audienţă pe care nu-i primeşte. Asta înseamnă că nu merită să fie primar”, a declarat, astăzi, Maria Grapini.

Europarlamentarul mai consideră că în toate direcţiile din primărie este la fel ca pe vremea primarului Ciuhandu. „Nu s-a schimbat nimic din punctul de vedere al respectului faţă de oameni. Nu se răspunde la memorii, două luni m-am milogit să dau primăriei spaţiul unde a fost Partidul Conservator”, a mai precizat Maria Grapini, care are şi un mesaj pentru Nicolae Robu. „Mi-a demonstrat că este un om care nu merită să conducă acest oraş, dacă nu are disponibilitate să asculte oamenii. Îi cer primarului să-i primească urgent în audienţă pe toţi oamenii scoşi din casă pe această speţă”, a conchis europarlamentarul.

1 COMENTARIU

  1. Are dreptate! Totusi anul viitor sunt alegeri. La oferta penibila de comunisti expirati pe care o are orasul nu va mirati ca va castiga din nou. Timisoara merita UN barbat adevarat si partidele nu au absolut nici o varianta rezonabila

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.