EXCLUSIV Droguri și pistoale, descoperite în casa unui cunoscut interlop timișorean. Vezi...

EXCLUSIV Droguri și pistoale, descoperite în casa unui cunoscut interlop timișorean. Vezi ce-au mai găsit anchetatorii UPDATE 1 Decizia DIICOT GALERIE FOTO

4
DISTRIBUIȚI

perchezitie

Operațiune în forță în această dimineață a polițiștilor de la „Investigații Criminale” și a celor de la „Crimă Organizată” la locuințele unui cunoscut interlop timișorean. Însoțiți de cei din trupele speciale, anchetatorii au descins în paralel la locuința lui Dumitru Șeclăman, de pe strada Mehadia din Timișoara, cât și la un alt apartament unde acesta figura ca locuind. În casa din Complexul Studențesc, polițiștii au găsit 300 de grame de canabis, care erau puse la uscat și pregătite pentru vânzare. În urma percheziționării mașinii interlopului, polițiștii au găsit două pistoale cu gaze pentru care acesta nu deținea permis de port armă.

Percheziția continuă deoarece în casă au fost găsite numeroase bunuri, printre care ceasuri și statuete, despre care există suspiciunea că ar proveni din furturi. Dumitru Șeclăman a fost condamnat recent de Tribunalul Timiș, în primă instanță pentru 7 ani și 8 luni de închisoare, pentru aderare la un grup infracțional organizat și infracțiuni cu violență. în dosarul grupării de crimă organizată condusă de Lucian Torj.

Percheziția este în plină desfășurare. Vom reveni cu informații.

UPDATE 1 În urma percheziţiilor, anchetatorii au anunţat că ” poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 300 de grame de cannabis, 2 pistoale cu aer comprimat, deţinute ilegal, precum şi diverse obiecte şi bunuri de valoare (ceasuri, electrocasnice) susceptibile a proveni din activităţi infracţionale. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi identificării tuturor persoanelor implicate”.


După audierea de la DIICOT, Şeclăman a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

4 COMENTARII

  1. Vasile, te-as sfatui sa nu mai vorbesti aiurea. Habar nu ai cine este, iar tu comentezi? Stai mai bine in banca ta, ca e mai bine asa, te asigur.

  2. Asta e binecunoscutul ,,Mitru,,…
    Dar e bine ca mai apare cate un moldovean pripasit pe aici,si care ne explica definitia interlopului…Nu-i asa ma Vasale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.