Fanii lui ACS Poli, EXASPERAȚI de alegerea lui Florin Marin pentru postul...

Fanii lui ACS Poli, EXASPERAȚI de alegerea lui Florin Marin pentru postul de ”principal”. Cum explică Nicolae Robu opțiunea pe Facebook

3
DISTRIBUIȚI

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_31327_39607

Anunțul că Florin Marin va prelua azi frâiele băncii tehnice timișorene i-a adus în culmea disperării pe o mare parte din fanii lui ACS Poli. Mesajele negative l-au determinat pe primarul Nicolae Robu să reacționeze printr-o nouă postare pe Facebook. Edilul a explicat fanilor furioși de ce s-a ajuns la ”soluția Flocea”.

Vestea sosirii antrenorului cu un trecut controversat în fotbalul românesc nu a fost deloc pe placul internauților fani ACS Poli. Pe pagina de Facebook a echipei reacțiile au fost virulente: ”Nu mai vin la meciuri”, ”bătaie de joc” sau ”să meargă Robu și Bojin la meci… Rușine”, au fost câteva dintre mesajele suporterilor în legătură cu noul tehnician al echipei.

Pe acest fond, primarul Timișoarei a ținut să transmită un mesaj împăciuitor fanilor.


În postarea din același mediu virtual, care începe cu ”Dragi polişti adevăraţi”, Nicolae Robu a explicat că Florin Marin nu a fost prima opțiune a timișorenilor, ci Cosmin Contra, așa cum a spus-o și managerul sportiv Daniel Stanciu. Bugetul pentru noul antrenor pare să fi contat decisiv în alegerea făcută. Edilul le cere însă suporterilor să-l susțină cu încredere pe fostul antrenor al Rapidului, invocând câteva dintre rezultatele sale notabile.

”Ei bine, Cosmin Contra nu poate veni acum. În aceste circumstanţe şi ţinând seamă de constrângerile financiare -buget disponibil: acelaşi de care a beneficiat Dan Alexa-, echipa de conducere executivă -Liviu Anton şi Daniel Stanciu- a propus ca noul antrenor să fie Florin Marin. Propunerea a fost susţinută pe de o parte prin considerente financiare şi clauze contractuale diverse foarte convenabile clubului, iar pe de altă parte, prin experienţa, prin CV-ul d-lui Florin Marin. Să nu uităm că Florin Marin a antrenat echipe precum Craiova, Dinamo, Astra, Petrolul, Oţelul. Anul trecut, cu Oţelul, Florin Marin a învins şi pe Steaua şi pe ASA, nimeni altele decât campioana şi vicecampioana. Să nu uităm, de asemenea, că Florin Marin a fost antrenor principal al naţionalei de tineret U-21 a României şi antrenor secund al naţionalei mari a României, cu Victor Piţurcă principal. AŞADAR, HAIDEŢI, DRAGI POLIŞTI, SĂ STRÂNGEM RÂNDURILE ŞI SĂ-I DĂM LUI FLORIN MARIN GIRUL NOSTRU DE ÎNCREDERE ŞI TOT SPRIJINUL ! PENTRU POLI !”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, Dan Alexa susține o conferință de despărțire de ACS Poli, locul său urmând să fie luat de Florin Marin, care va conduce echipa sâmbătă în duelul cu Concordia Chiajna.

Foto: Mediafax

3 COMENTARII

  1. Rezultate notabile sunt retrogradarile Cehlaului si Otelului ! Altele domn’ primar ? … ca pe astea le stim deja. Iti bati joc de Timisoara aducandu-l pe Flocea !

  2. D-le Primar, dumneata sau iti bati joc de noi sau nu te ajuta capu, cum poti vorbi de un om ca are performante cind chear anu acesta a retrogradat Otelu, un om la 62 de ani nu mai poate face performata, fiindca nu-l mai ajuta neuronii. Pacat de banii care se consuma din bugetu Primariei {de la noi contribuabilii}, dintr-o echipa fanion a Judetului Timis, ati facut un azil de batrini….sa va fie rusine si fraier este cel care mai accepta bataia de joc ,facuta de autoritatile locale….sper sa platiti toti nemernicii care se inbuiba din bani publici; Anton, Stanciu, Bungau, Sundra etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.