Florin Marin, încântat de debutul victorios pe banca lui ACS Poli. Cui...

Florin Marin, încântat de debutul victorios pe banca lui ACS Poli. Cui îi atribuie merite pentru rezultatul cu Chiajna

0
DISTRIBUIȚI

DSCF8707

Timișorenii au avut parte de un meci reușit cu noul antrenor pe bancă. ACS Poli a obținut al doilea succes stagional la debutul lui Florin Marin în Banat, scor 1-0 cu Concordia Chiajna. Noul tehnician era mulțumit de modul în care jucătorii săi au abordat partida cu ilfovenii și a ținut să precizeze că un mare merit pentru succes îi revine fostului ”principal”, Dan Alexa, victorios la rândul său azi, însă cu Rapidul în B.

”Sunt mulțumit că am obținut trei puncte importante. Ne-am retras apoi prea mult, ca să păstrăm rezultatul, am făcut o greșeală, dar ne-am organizat bine în defensivă. Jucătorii au avut o atitudine pozitivă și îi felicit pentru că merită această victorie. Și Dan Alexa a pregătit foarte bine echipa, meritele mele sunt mai mici. E un început bun și pentru Dan la Rapid, sper ca jucătorii să înțeleagă că doar cu o asemenea atitudine poți câștiga jocul. Echipa va arăta mai bine. Toți au încercat să dea totul pe teren, realizări nu pot să aibă toți”, a declarat Florin Marin.

Experimentatul antrenor a răspuns apoi la o declarație făcută înainte de Marius Baciu, conform căreia jucătorii săi au beneficiat doar de erorile oaspeților. ”Păi golurile așa se înscriu pe greșeli, dacă greșeam și noi poate înscriau și ei. Noi i-am supus la presiune pe parcursul jocului. Pe Rufino l-am schimbat pentru a introduce un jucător cu calități defensive, să închidă jocul.


Este benefică pauza să facem acest cantonament la Oradea (n.r. Băile Felix). Voi cunoaște mai bine jucătorii. Să pun în aplicare ideile mele. Sunt jucători cu potențial foarte bun, s-au precipitat pentru că nu au avut rezultate. Sunt mulțumit de lotul pe care-l am”, a conchis cel poreclit ”Flocea”.

DSCF8703

Marius Baciu: ”Joc încurcat”

Chiajna a fost egalată de ACS Poli la cota 8 (puncte) după eșecul de pe ”Dan Păltinișanu”. Marius Baciu, fost junior la Timișoara, a indicat că echipa sa nu are același aport pe terenurile străine precum acasă. ”A fost un joc încurcat în prima repriză, sunt touși nemulțumit total că nu putem să depășim un trac, la jocurile de acasă se exprimă bine. Acasă am pierdut doar o dată. În deplasare nu câștigăm. Am făcut multe greșeli. Avem probleme, câțiva jucători importanți au lipsit, precum Cristea. Experiența e importantă, la fel ca și cum a lipsit și Buleică. Nu e suficient să jucăm doar acasă. E binevenită pauza pentru că ne-am antrenat săptămâna aceasta cu 14 jucători. E și perioada aceasta de căldură, s-a acumulat oboseala. Sârghi nu a făcut de exemplu pregătirea cu noi. Mai avem jucători de recuperat. Simțeam oboseala echipei, am avut probleme de efectiv, discutam de noi soluții, vor urma încă două competiții. Eu îi felicit pentru rezultat, dar gazdele au câștigat pe greșelile noastre. Au stat numai pe jos după gol. Asta nu înseamnă că noi ne-am făcut jocul cum ne-am dorit. Nu am avut soluții. Jucătorii tineri nu au adus nimic. Eu am încredere în ei. Timișoara va rămâne pentru mine un club extraordinar, am trăit momente frumoase în copilărie, am obținut un campionat național la tineret. Am prieteni, e un oraș care trezește amintiri. Va fi undeva în sufletul meu”, a spus Marius Baciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.