Fostul judecător condamnat pentru corupţie Cătălin Şerban, angajat cu jumătate de normă...

Fostul judecător condamnat pentru corupţie Cătălin Şerban, angajat cu jumătate de normă la aeroportul din Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

catalin-serban-fb-300x292

Fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare după ce a fost prins de DNA primind 50.000 de euro pentru a face trafic de influenţă în dosarul Moldomin, a fost angajat, recent, la Aeroportul Internaţional Traian Vuia Timişoara.


Şerban a fost eliberat din închisoare după ce şi-a ispăşit o parte din pedeapsă. Acesta este acum consilier personal al directorului Dan Idolu pe probleme juridice, conform celor de la adevarul.ro.

„Omul şi-a ispăşit pedeapsa. Este angajat de aproximativ o lună. E o capacitate intelectuală pe care eu o apreciez şi care nu merită irosită. Este o resursă cu valoare de achiziţie ieftină, dar cu valoare de întrebuinţare mare. E un om foarte bine pregătit şi de pregătirea lui vreau să beneficieze şi aeroportul. Nu va merge în instanţă. Este angajat cu patru ore pe zi”, a declarat Idolu pentru PRESSALERT.ro. Directorul aeroportului a ţinut să precizeze că fostul judecător nu va reprezenta în instanţă instituţia, ci va acorda suport consilierilor juridici ai instituţiei.

2 COMENTARII

  1. Sunt complete de acord. Oamenii cu capacitate intelectuala trebuie folositi in folosul comunitatii si nu ostracizati! Asta inseamna cu adevarat reabilitare si reintegrare in societate.
    Bineinteles ca se vor gasi acei primitivi in a caror parere omul acesta n-ar mai trebui sa lucreze sau sa faca parte din societate, dar pe acestia n-ai cum sa-i faci sa inteleaga oricum.
    Oricand am sa prefer oameni competenti si pregatiti temeinic „cu un trecut” in dauna unor analfabeti juridic sau chiar in detrimentul unor angajati blazati care si-au atins de mult timp limitele si nu mai au ce sa ofere.
    Felicitari pentru curaj, mai ales ca imediat o sa va sara la beregata hater-ii de serviciu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.