Jucătorii lui ACS Poli le-au făcut o surpriză copiilor de la „Rudolf...

Jucătorii lui ACS Poli le-au făcut o surpriză copiilor de la „Rudolf Walther” înainte de meciul cu Craiova. Cine a fost cel mai impresionat de vizită GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

rudolf acs poli (38)

Aproape tot lotul lui ACS Poli a fost prezent azi la ”Satul de copii Rudolf Walther” din Timișoara. Jucătorii pregătiți de Dan Alexa au adus cadouri și speră ca acțiunea lor să aducă mai mult sprijin pentru cei mici. La rândul lor, prichindeii care s-au bucurat de vizita idolilor, le-au promis lui Zicu și compania că îi vor susține din tribune la jocul de sâmbătă cu CSU Craiova.

Timișorenii și-au recăpătat parțial zâmbetul după egalul de la Târgu Mureș. Azi, fotbaliștii ”Chirurgului” au sosit la Fundația Rudolf Walther, unde micuții fani de aici i-au așteptat cu tricouri alb-violete. Fetele au fost mai rușinoase la început, dar apoi și-au dorit și el autografe de la Luchin sau Curtean. ”E plăcut să vezi cu câtă bucurie te primesc și ce căldură emană acești copii, chiar dacă au probleme. Sperăm ca și noi la rândul lor să transmitem ceva și să venim în sprijinul lor. E prea puțin ce am adus noi față de ce au ei nevoie, sper să atragem susținere pentru ei. Îi așteptăm la meciuri cu mare drag și în număr cât mai mare”, a declarat George Neagu. De la acțiune nu a lipsit nici Marius Croitoru, ultima achiziție a lui ACS Poli.

Satul de copii din Timișoara numără acum o sută de copii și are nevoie de fonduri pentru renovarea și construcția unor noi corpuri. Aici micuții fără părinți cresc și învață până la 18 ani. Având totodată posibilitatea să învețe o meserie.

rudolf acs poli (25)

Kirschstein, surprins de contribuția germană

Cel mai plăcut impresionat de vizită a fost portarul german al lui ACS Poli.


Sascha Kirschstein, care s-a bucurat de primul ”clean sheet” cu ASA, a fost încântat să afle că un neamț a înființat instituția destinată celor mici și de asemenea contribuția venită de la cetățeni din Germania reprezintă o bună bucată din bugetul satului. ”A fost foarte interesant pentru mine să fiu aici. Să văd cum se pregătesc ei la școală. Să văd cum trăiesc ei aici, pentru că pot sta până la vârsta de 18 ani. Văd că se bucură să aibă cursuri și să trăiască aici. Bineînțeles că am fost surprins că un german a înființat satul și mai ales când am aflat că nemții au o contribuție de 75% din finanțare. Asta mă face să mă simt bine ca german, că se poate ajuta. Am văzut că s-au emoționat că era multă lume și am fost surprins că se vorbea în română și apoi au început să zică ceva și în germană. M-am bucurat că am putut să cânt cu ei”, a spus fostul portar al lui HSV.

ACS Poli joacă mâine, de la ora 18.30, pe teren propriu cu CSU Craiova în runda a VII-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.