În timp ce pasajele Popa Şapcă şi Jiul au fost sub apă,...

În timp ce pasajele Popa Şapcă şi Jiul au fost sub apă, Robu face paradă pe Facebook cu cel de la Michelangelo

2
DISTRIBUIȚI

robu tort

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu a ratat ocazia de a se lăuda cu pasajul Michelangelo după ploaia torenţială de joi seara, asta în condiţiile în care la pasajele Jiul şi Popa Şapcă a fost haos, la ultimul echipa de intervenţie a Aquatim ajungând după ce a mers prima dată la obiectivul atât de drag edilului.


Asta în condiţiile în care apa avea la pasajul Popa Şapcă aproape un metru şi jumătate. „MARE TRISTETE PT. CARCOTASI: PASAJUL MICHELANGELO A TRECUT CU BRIO SI PROBA DE… APA DE ASTAZI -UNA DIN CELE MAI MARI RUPERI DE NORI CARE AU AVUT LOC VREODATA IN TIMISOARA-!!!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

Primarul nu a ratat ocazia pentru a anunţa că „cvom incepe, in curand, lucrarile la subpasajele Jiul si Popa Sapca! Deodata! Cu tot deranjul pe care va trebui sa-l suportam cca. un an! Merita! Asa cum a meritat si in cazul Michelangelo! Eu sunt dispus sa suport un nou val de carcoteli, asa cum am suportat si pt. Michelangelo! Chiar daca asta se va intampla intr-o perioada pre-electorala! De dragul Timisoarei si din respect pentru timisoreni!”. Robu nu a ratat ocazia de a pune pe reţeaua de socializare o fotografie de la deschiderea pasajului Michelangelo în care apare.

2 COMENTARII

  1. Limbaj „dă cartier” la domn’ primar. Să se facă o investiție la Primărie într-un DEX, sau să se exprime prin fotografii, nu să isi masoare IQ-ul in vanghelii sau becalii. Se observa grija edilului pentru „pre-electorale”. …..”Succesuri” (nu citez sursa bibliografica).

  2. Nu stiu cum de cele doua pasaje se inunda, pentru ca s-au bagat niste fonduri europene acolo, si teoretic au fost instalati senzori si pompe cu automatizarile aferente. Nu tin minte ca sa fi functionat vreodata (daca au fost si instalate, sau numai in acte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.