Începe cea de-a IV-a tură bănățeană! Care este traseul pe care se...

Începe cea de-a IV-a tură bănățeană! Care este traseul pe care se va desfășura concursul

0
DISTRIBUIȚI

FLVN5102

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 9 august 2015, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

Va fi o tură matinală și care se pretează bicicliștilor experimentați, iar 90% din traseu este parcurs off-road.
Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Muzeul Satului Bănățean, la ora 07:30. Pe traseu se va pleca începând cu ora 8:00. ”Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 08:00 pe traseul: Muzeul Satului Bănățean – Giarmata Vii – Giarmata – Ianova – Lac de acumulare Ianova – Pădure Herneacova – sat Herneacova – herghelie – retur.


Lungimea traseului este de aproximativ 60 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 7-8 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz”, transmite Romina Faur, project manager VpB.

Potrivit organizatorilor, este vorba de un traseu accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Particpanții sunt rugați să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară

Cei interesați de detalii îl pot contacta pe Daniel Mărgăuan, la numărul de telefon 0741505463. ”Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicleta”, a mai spus Romina Faur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.