Intersecția din Timișoara de care trebuie să te ferești. Care este explicația...

Intersecția din Timișoara de care trebuie să te ferești. Care este explicația numărului mare de accidente produse acolo FOTO

4
DISTRIBUIȚI

accidente strada glad strada ranetti (1)O intersecție a două străzi din Timișoara este un loc unde, săptămânal, au loc accidente, ori mașinile sunt la un pas să se tamponeze și se evită în ultimul moment. Este vorba de intersecția străzilor Glad și Ranetti. Săptămâna aceasta, aici a avut loc un accident în care două mașini s-au avariat serios.


Potrivit Poliției, „vina a fost a șoferului care nu a acordat prioritate”. Tot oamenii legii spun că în ultima perioadă aici au mai avut loc două accidente, în urma cărora două persoane au fost rănite ușor.

Localnicii din zonă cer Primăriei să se implice și să monteze limitatoare de viteză. „Săptămânal au loc incidente. Nu se ajunge întotdeauna la Poliție, pentru că mașinile reușesc cumva să se evite în ultima secundă. Dar scrâșneli de roți și, poate, înjurături, auzim mereu. Există un semn cu «cedează trecerea», iar șoferii nu se uită și în partea cealaltă. Dacă nu ar veni în viteză, nu s-ar întâmpla nimic. Ar trebui ca primăria să aibă în vedere situația și să monteze limitatoare de viteză”, ne-a spus o locatară din zonă.

Aceasta nu este, desigur, singura intersecție din Timișoara unde au loc constant accidente, acestea fiind provocate de o combinație de factori, cum ar fi viteza excesivă, nerespectarea indicatoarelor sau, în unele cazuri, lipsa vizibilității, indicatoarele fiind obturate de copaci sau alte obstacole.

4 COMENTARII

  1. Aiurea…locuiesc in zona si nu e chiar asa. Semnul cedeaza e vizibil si chiar nu e cine stie ce circulatie acolo. Cea mai periculoasa intersectie e cea dintre Bd Liviu Rebreanu si Brancoveanu. Nu ai deloc vizibilitate cand vrei sa faci stanga si se produc zeci de accidente grave acolo. Nu inteleg de ce nu se semaforizeaza diferit ptr cei ce doresc sa faca stg in intersectie, asa cum s-a procedat cu intersectiile dintre Rebreanu si Calea Martirilor sau cea dintre Rebreanu si Aries.

  2. Trec des pe acolo. Venind pe Ranetti spre Rebreanu, la colţ cu Glad nu există DELOC vizibilitate spre cimitirul din Şagului din cauza maşinilor parcate în dreapta. Este f periculos. Ieşi cât poţi ca să vezi, dar dacă vine cineva cu viteză pe Glad, ştiind că are prioritate, îţi loveşte botul maşinii şi se ajunge în situaţia asta. Poliţiştii să facă bine să se urce în maşină şi să constate din postura şoferului de ce au loc accidentele. Ce să faci? Să nu înaintezi până în punctul de vizibilitate? Să te dai jos din maşină şi să te uiţi peste maşinile parcate dacă vine cineva? Limitatoarele nu sunt o soluţie. Ci făcut ceva cu unghiul de vizibilitate.

  3. Acolo e nevoie de oglinda, nu de limitatoare. Ca de astea suntem satui. La Eneas e limitator. Ce facem? punem din 10 in 10 metri limitatoare ptr imbecilii care gonesc ca nebunii? Imi frec eu masina ptr ei? Poti sa pui 3 limitatoare acolo, daca nu se vede, nu se vede. OGLINDA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.