La temperaturi de 37 de grade, tramvaiele din Timsoara vor fi oprite...

La temperaturi de 37 de grade, tramvaiele din Timsoara vor fi oprite pentru pavarea centrului istoric. Vezi rutele pe care nu se mai circulă

1
DISTRIBUIȚI

tramvai

RATT anunţă noi restricţii de circulaţie în zona centrală, din cauza faptului că e necesar ca liniile de tramvai să fie libere pentru pavarea unor porţiuni din Piața Libertății și din Piața Sfântul Gheorghe. Astfel vor fi deviate traseele tramvaielor care circulă pe rutele care tranzitează Piața 700 și Piața Traian.

„ Liniile 1, 2, 4 și 5 tramvaie vor fi deviate, iar liniile 6 și 10 vor fi suspendate începând cu ora 14.00 până la ora 24.00.
Linia 1 va avea traseu de la Gara de Nord prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur pe același traseu.
Linia 2 va avea traseu din Dâmbovița prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur pe același traseu.
Lina 4 va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitană, prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, AEM și retur pe același traseu.
Linia 5 va circula din Ronaț pe la Catedrala Mitropolitană, prin Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Piața Badea Cârțan, Gara de Est și retur pe același traseu.

Legătura dintre Piața Traian și zona centrală va fi asigurată cu două autobuze care vor circula paralel cu liniile de tramvai pe traseul: Piața Regina Maria, Catedrala Mitropolitană, Hotel Continental, Prefectură, Piața Traian, Badea Cârțan, Gara de Est, UMT, Modern, Prințul Turcesc, Piața Traian, Prefectură, Hotel Continental, Primăria Municipiului Timișoara, Piața Regina Maria.


Stațiile sunt: Regina Maria (lângă Parcul Central), Catedrală (comună cu 33), I.C. Brătianu (comună cu linia 16), Prefectură (la Parcul Copiilor sensul spre Traian), 3 August, Traian (comună cu a tramvaielor), toate stațiile de tramvai de pe traseu, Prefectură (comună cu linia 22), Hotel Continental (comună cu E2)”, transmite RATT.

1 COMENTARIU

  1. @autoare:
    din titlu inteleg ca NU e BINE ca se OPRESC tramvaiele cand sunt 37 de grade pentru a se PAVA intre linii.
    inseamna ca daca erau 27 de grade era BINE!
    cat iei pentru a baga in orice text pe care il scrii cate un scuipat la adresa lui Robu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.