FC Viitorul – ACS Poli 4-0 FINAL! Timișorenii, UMILIȚI la malul mării

FC Viitorul – ACS Poli 4-0 FINAL! Timișorenii, UMILIȚI la malul mării

7
DISTRIBUIȚI

acs poli - csu craiova (4)

ACS Poli mergea la Ovidiu cu speranțe măcar la un punct care să-i bandajeze situația din clasament. Dan Alexa și elevii săi s-au ales până la urmă cu cea mai grea înfrângere din acest campionat: 0-4. Gazdele au deschis scorul după doar cinci minute prin Aganovic, apoi, cel văzut ”omul negru” și revenit în primul 11, Gabriel Cânu, a deviat nefericit execuția lui Ianis Hagi. Avea să fie 3-0 pentru FC Viitorul la pauză, după un nou șut frumos, al lui Tănase. Cireașa de pe coliva bănățenilor a pus-o Bănel Nicoliță, care s-a jucat cu apărarea ”Chirurgului” la golul 4.

FC Viitorul: Râmniceanu – Ciupe, B. Mitrea, Hodorogea, Cr. Ganea (71′ Boli) – Achim, Nedelcu, I. Filip – I. Hagi (cpt., 54′ Nicoliță), Aganovic (72′ A. Chițu) – Fl. Tănase. Pe bancă: Buzbuchi – Gavra, Matache și R. Marin. Antrenor: Gheorghe Hagi.

ACS Poli Timișoara: Kirschstein – Belu, Luchin (cpt.), Cânu, D. Popescu – Melinte (46′ D. Goga), Llorente (60′ Popovici) – Bărbuț, Croitoru, Curtean (57′ Artean) – Elek. Pe bancă: Smaranda – Neagu, J. Hernandez și Ov. Popescu. Antrenor: Dan Alexa.

Min: 90+4: Fluier final după un șut dezamăgitor al timișorenilor. FC Viitorul – ACS Poli 4-0! Corecție dură pentru elevii lui Dan Alexa.

Min. 90+3: Tănase reia cu capul periculos, din nou emoții pentru ACS Poli.

– încă trei minute de chin pentru timișoreni, indicate de la margine.

Min. 89: Bărbuț ia o acțiune pe cont propriu dar dezamăgește din nou în fața porții, șut peste.

Min. 85: Chițu aproape de 5-0 cu un șut ”covrig”. Banca timișorenilor e consternată de minute bune.

– Hagi a făcut și a treia modificare în minutul 72, când Chițu i-a luat locul lui Aganovic.

Min. 82: Elek acuză o accidentare și e întins pe gazon. Nedelcu de la Viitorul vede ”galben”, dar doar după întreruperea jocului.

Min. 80: Lovitură liberă executată de Goga din partea dreaptă, dar Belu reușește doar să devieze balonul, aut pentru gazde.

Min. 73: După șansa lui D. Popescu, timișorenii beneficiază de al doilea corner consecutiv. Mingea ajunge până la urmă la Elek, dar șutul său din voleu trece prin fața porții și ajunge doar în aut.

Min. 71: A doua modificare la Viitorul: Boli intră în locul lui Cr. Ganea.

Min. 68: Incredibil, Nicoliță, cu câteva kilograme în plus, depășește apărarea timișoreană, e blocat în careu, dar mingea îi revine de la Achim și fostul polist îl pasează ușor pe Kirschstein! 4-0! Belu l-a scos pe Nicoliță din ofsaid.

Min. 66: Elek colecționează un cartonaș galben gratuit. A dat în minge după fluier.

Min. 65: Aganovic ajunge balonul trimis de Achim înainte de Kirschstein, dar mingea se scurge pe lângă poartă.

Min. 64: Corner bătut periculos, Râmniceanu respinge doar până la Popovici, a cărui reluare e însă defectuoasă, mult peste poartă.

Min. 63: Bărbuț centrează bine pentru Elek, acesta trimite cu capul la colțul scurt, dar Râmniceanu respinge în corner.

Min. 61: Dan Alexa efectuează și ultima modificare, Popovici i-a luat locul lui Llorente.

Min. 57: A doua schimbare la ACS Poli: Curtean out, intră Artean.

Min. 56: ”Sperietoarea” Aganovic șutează din afara careului, dar mingea trece de această dată mult peste poartă.

Min. 55: Din nou greșește Mitrea, Elek de această dată trimite slab din 16 metri, reține Râmniceanu.

Min. 54: Prima schimbare la gazde: Bănel Nicoliță intră în locul lui Ianis Hagi.

Min. 53: Bărbuț recuperează un balon trimis greșit de Mitrea, ia fața portarului dar trimite imprecis cu stângul, poarta era părăsită.

Min. 47: Bărbuţ pătrunde pe linia de fund dar șutul său e pe direcția lui Râmniceanu.

Min. 46: A început repriza secundă.


Dan Alexa face prima mutare la pauză, Melinte e înlocuit cu Dorin Goga.

Min. 45+1: Imediat după golul 3 s-a fluierat și finalul primei părți. Dezastru pentru ACS Poli în prima parte. Viitorul are 3-0!

Min. 45: Ciupe centrează în partea cealaltă a careului timișorean, pe stânga Tănase e complet liber, driblează pe interior și îi culcă în același timp pe Llorente și Luchin, apoi trimite elegant spre vinclul opus: 3-0!

Min. 38: Bărbuț greșește pasa când se părea că timișorenii și-au revenit. Mingea ajunge la Tănase, al cărui șut slab e atins în drum spre aut. I. Hagi execută cornerul rezultat, Tănase deviază pe poartă dar Kirschstein respinge.

Min. 34: Tănase centrează pe jos, șutul lui Ianis Hagi e blocat în careu.

Min. 33: Bărbuț șutează dintr-un unghi greu, balonul trece peste poartă.

– momente mai liniștite după golul de 2-0, după jumătate de oră lucrurile nu arată deloc roz pentru timișoreni.

Min. 24: Elek acuză o lovitură cu cotul în spate de la Ciupe, arbitrul nu ia măsuri în acest sens.

Min. 22: 2-0 pentru Viitorul! Ianis Hagi preia nestingherit în fața careului, pătrunde, șutează cu stângul, mingea e deviată și de Cânu, bară-gol!

Min. 20: Bărbuț vede ușor cartonaș galben pentru o intrare întârziată.

– Multe greșeli și în jocul Viitorului, echipă care în mod surprinzător se află la acest scor pe primul loc în Liga I.

Min. 13: Hodorogea vede primul ”galben” pentru fault la Bărbuț, timișoreanul a recuperat o minge pierdută și pătrundea pe partea stângă.

Min. 10: D. Popescu pierde duelul cu Ianis Hagi în careu și constănțeanul cade, dar Radu Petrescu nu fluieră nimic.

Min. 8: Croitoru execută din lateral dreapta o lovitură liberă, Ganea luftează în centrul careului, dar Cânu trimite în portarul Râmniceanu și pericolul dispare.

Min. 7: Centrarea lui Dan Popescu se duce în noua peluză de la Ovidiu.

Min. 5: 1-0 pentru Viitorul! Aganovic driblează cu ușurință în fața carelui și trimite mingea elegant pe lângă Belu și în plasa din stânga lui Kirschstein.

Minutul 1: Start de partidă la Ovidiu.

– Noi modificări importante în primul 11 bănățean. Cânu revine printre titulari, la fel ca și Alex Curtean. În schimb surprinde absența spaniolului Rufino, care nu se află nici pe banca de rezerve.

———————————————————————–

Ghinionistă, nedreptățită sau pur și simplu dezamăgitoare în primele runde, ACS Poli speră la puncte pe terenul ”Regelui”. Revenită la Ovidiu, lângă Constanța, FC Viitorul se află într-o formă excelentă în campionat, unde ocupă momentan locul 3. Partida dintre Viitorul lui Gică Hagi și nou promovata din Timișoara se dispută în această seară, de la ora 21.00, în etapa a VIII-a a Ligii I, și poate fi urmărită în format live text pe PRESSALERT.ro.

 

Fost antrenor în Banat, în perioada BkP, Gheorghe Hagi pare să-și fi intrat în ritm ca tehnician la propria echipă. Viitorul e în mare formă, e neînvinsă și are 13 puncte iar în ultima etapă a trecut cu 3-1 de Concordia Ciajna. Chiar și așa fostul mare număr 10 nu îi subestimează pe timișoreni, care au avut un start de campionat cu doar cinci punct adunate. ”Nu prea am putut să ne bucurăm pentru că vine alt meci. Trebuie să ne concentrăm, e un meci greu, toate echipele s-au întărit. E un lot cu experiență, au mai jucat la Timișoara, cunosc spiritul Timișoarei și e o echipă care a crescut de la meci la meci, va fi un meci foarte greu, dar suntem într-un moment bun, jucăm bine, acasă vrem să luăm cele trei puncte… Sper să fim inspirați din nou, să luăm decizii importante, nu e ușor, s-au jucat multe meciuri într-un timp scurt. În față e un adversar care probabil acum ne-a cunoscut mai bine, noi suntem motivați. Timișoara e în creștere, rezultatele o spun, au făcut egal cu Craiova, trebuiau să câștige, și au făcut egal în deplasare la Tg. Mureș, o echipă foarte bună. Meciurile sunt echilibrate. Publicul e cel mai important lucru pe care-l avem față de sezoanele trecute”, a declarat Gheorghe Hagi.

”Regele” nu se va putea baza în acest meci nici pe timișoreanul Romario Benzar, care s-a alăturat pe lista accidentaților lui Cernat și Țâru. De partea cealaltă Dan Alexa nu îi are la dispoziție pe Zicu și Scutaru, tot din motive medicale.

Partida va fi arbitrată de Radu Petrescu (București). Tușierii sunt: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui). Rezervă de arbitru: Marian Barbu (Făgăraș). Observatori: George Ionescu (București) și Cătălin Cursaru (Ploiești).

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.