HAOS Mall-ul, pasajele din oraș, spitale și zeci de case INUNDATE după...

HAOS Mall-ul, pasajele din oraș, spitale și zeci de case INUNDATE după ploaia torențială din ultimele ore. Vezi imaginile incredibile UPDATE Șoferi teribiliști FOTO

0
DISTRIBUIȚI

11889685_947162418683629_5842513014480854080_n

Mașini blocate în deja tradiționalul „lac de acumulare” care se formează la Pasajul Popa Șapcă, zeci de case afectate de puhoiul de ape și chiar și unități medicale inundate de ploaia torențială din ultimele ore. Mai multe camere de la Spitalul de Copii au fost inundate, iar intervenția pompierilor a fost solicitată de mai multe persoane, care s-au trezit că subsolurile caselor și blocurilor în care locuiesc au fost umplute de apă.

loaia torențială din această seară a făcut ravagii în Timișoara, iar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență telefoanele sună și la această oră.
Imaginile au început deja să umple Facebook-ul, iar timișorenii au suprins cum apa a pătruns la demisolul Iulius Mall, la pasajul Popa Șapcă și pe alte străzi din oraș.

UPDATE 1 Polițiștii au stat inițial pe ambele părți ale pasajului Popa Șapcă, dar șoferii i-au ignorat și au plonjat direct în apă.


Circulația este blocată pe tronsonul Popa Șapcă – Iulius Mall și drumul dinspre poliția rutieră spre pasajul Jiul.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.