Marius Marin merge în probe la Inter Milano! Italienii i-au trimis invitație...

Marius Marin merge în probe la Inter Milano! Italienii i-au trimis invitație juniorului de la ASU Poli

1
DISTRIBUIȚI

asu poli pancota (14)

Tânărul Marius Marin a primit oficial invitația de a da probe de joc la Internazionale Milano. Primul jucător transferat între ACS Poli și ASU Poli, după o gafă a clubului aflat acum în Liga I, va fi prezent în Italia în perioada 25-29 august. Alb-violeții din C vor fi recompensați financiar în cazul în care mijlocașul de 16 ani impresionează.

ASU Poli a primit invitația clubului italian pentru Marius Marin.


Conform acesteia puștiul pierdut din neglijență de ACS Poli va merge în Italia pentru a susține un stagiu tehnic și jocuri test la centrul sportiv al lui Inter între 25 și 29 august. Toate cheltuielile vor fi suportate de italieni. Deși Marius Marin a semnat un contract cu ASU Poli, în care are o clauză prin care poate pleca în străinătate, alb-violeții nu vor rămâne cu mâna goală dacă mijlocașul pleacă de tot.

Antrenorul principal al lui ASU Poli, Sorin Brîndescu, își laudă elevul care va împlini 17 ani chiar la finele stagiului din Cizmă. ”Nu știu ce pretenții au cei de acolo. La noi e un jucător bun, are perspective… Deoarece e jucătorul nostru, în caz de transfer, clubul se va alege cu o sumă”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro. Un transfer al lui Marin, pe bani, ar fi binevenit pentru bugetul de Liga a III-a al lui ASU Poli. La ultima Adunare Generală a Druckeriei s-a constatat că cei 300 de membri plătitori acoperă doar 4% (17.680 lei) din bugetul total al clubului.

Ghinescu da!

Dacă Sebastian Budur nu a mai putut fi păstrat pe ”Știința” deoarece Ghiroda dorea o sumă consistentă pentru transferul său, Răzvan Ghinescu rămâne alb-violet. ASU Poli a ajuns la o înțelegere cu Unirea Sânnicolau Mare iar mijlocașul stânga urmărit o perioadă și de Dan Alexa va evolua în Liga a III-a.

ASU Poli va susține miercuri (ora 11) un nou amical, pe terenul divizionarei secunde Metalul Reșița.

1 COMENTARIU

  1. Pai cum, ar putea preacinstitii sa ia niste bani care nu li se cuvin, din moment ce contributia lor la formarea acestui copil este zero barat? Pai cum ramane cu cinstea si onoarea, sau totul se rezuma doar la bani? Pustiul asta nu s-a dezbracat de doua ori pe Stiinta si fotbalistii fara patroni vor sa faca leul cu el? Rusine, profitorilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.