Marşul Noii Drepte, după modelul parangheliilor ţigăneşti – forţe de ordine sporite...

Marşul Noii Drepte, după modelul parangheliilor ţigăneşti – forţe de ordine sporite pentru o mână de oameni FOTO

2
DISTRIBUIȚI

noua dreapta tm 2

„Timişoara noastră nu e şatra voastră” – au strigat, în această seară, aproximativ 40 de oameni pe străzile oraşului, care au participat la un nou marş împotriva clanurilor ţigăneşti din Timişoara, organizat de Noua Dreaptă. Numărul celor prezenţi a fost mult mai mic decât în anii precedenţi, lucru recunoscut chiar şi de organizatori. Manifestanţii au început să se strângă în jurul orei 19.00 lângă statuia lui Mihai Eminescu, de lângă Filarmonica Banatul, fiind „înarmaţi” cu steagul României, dar şi cu un afiş pe care scria „Împotriva clanurilor interlope pentru siguranţa timişorenilor”.

Înainte de a porni în marş pe traseul Bvd. C.D. Loga – Bvd. Revoluţiei 1989 – Bvd. 3 august 1919 – Piaţa Traian, organizatorii au susţinut un scurt discurs în faţa participanţilor. „Nu este normal ca un spital să fie evacuat de ţigani, să se organizeze paranghelii pe treptele Catedralei, pe care au murit oameni în 1989. Ne-am săturat, vrem ca Timişoara să devină un oraş civilizat, sigur. Această specie de infractori nu mai trebuie toleraţi”, le-a spus revoltat manifestanţilor Cătălin Duţă, liderul Noua Dreaptă Timiş.

Protestatarii împotriva mafiei imobiliare ţigăneşti, escortaţi de jandarmi şi mascaţi pregătiţi să intervină la cea mai mică problemă, au pornit în marş spre Piaţa Traian strigând mereu lozinci precum „Nu vrem să fim o naţie de sclavi”, „Timişoara noastră nu e şatra voastră”, „Afară, afară cu leprele din ţară”, „Timişoara nu tolerează ţigănia”, „Cîrpaci, Stanciu la puşcărie” – chiar unul dintre protestatari i-a corectat pe colegii săi şi le-a spus că numele corecte Stancu, sau „Cîrpaci, nu uita, Timişoara nu-i a ta”.


„Ne dorim o Timişoară curată, în care toţi să respecte legile statului, să ne respectăm reciproc, să ducem o viaţă liniştită, fără paranghelii, manele noaptea la maximum de decibeli, fără bulevarde întregi blocate. Nu mai vrem să vedem români tâlhăriţi în mijloacele de transport, pe străzi”, a mai precizat liderul Noua Dreaptă Timiş.

Coloana de protestatari s-a oprit în Piaţa Traian, iar liderii Noua Dreaptă au spus că la anul speră să fie mai multă lume care să se alăture demersului lor.

2 COMENTARII

  1. Felicitari timisorenilor.Unde sunteti voinicilor care pe tion taiati tiganii cu mana goala?
    Pffff…keyboardwarriors…va meritati soarta…rusine !!!!!
    Vai de capul vostru de sclavi…o sa va manance tiganii de vii si nu o sa aveti curaj sa protestati…

  2. Ce trist ca inca mai exista ND, dar se pare ca nici ei nu mai sunt asa siguri pe ceea ce fac. abordarea asta invechita si obosita e cam la capatu existentei. traim in secolul 21, nationalismul nu mai poate exista in contextul actual. modernizati gandirea, si asa nu va inghite nimeni, poate doar legionarii batrani din azile… sper sa incheiati cu parangheliile voastre proprii, ascunse sub numele bunelor maniere, a civismului si a credintei corecte….stim cu totii care va este agenda…nu mai prostiti pe nimeni….

    Jos nd 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.