Mașină răsturnată după un accident SPECTACULOS pe o străduță din Timișoara. Cine...

Mașină răsturnată după un accident SPECTACULOS pe o străduță din Timișoara. Cine a fost de vină GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-32982554">

accident telegrafului vs renasterii (3) web

Ciocnirea violentă între două mașini a spulberat liniștea locuitorilor dintr-o zonă de case, zeci de timișoreni ieșind în stradă pentru a vedea ce s-a întâmplat la intersecția străzilor Telegrafului și Renașterii. O mașină a unei firme de curierat nu a respectat indicatorul cu „cedează trecerea” și a fost lovitp din lateral de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, duba s-a răsucit și s-a răsturnat, avariind două mașini parcate. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență.

„Un tânăr de 19 ani a condus o autoutilitară pe strada Telegrafului, iar la intersecția cu strada Renașterii nu a respectat semnificația indicatorului «cedează trecerea» și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar pe Renașterii. În urma accidentului, o tânără de 24 de ani, pasageră în autotilitară, a fost transportată la spital”, a transmis Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș. Din fericire, tânăra nu a fost grav rănită. Fiind accident cu victimă, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Zona este cunoscută pentru numeroasele accidente, de obicei tamponări ușoare, provocate de șoferii care nu respectă semnul de „cedează trecerea” la intersecția străzilor înguste și fără vizibilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.