Meci de prezentare cu o echipă de mare tradiție pentru ASU Poli....

Meci de prezentare cu o echipă de mare tradiție pentru ASU Poli. ”Am fost invitaţi de adevărata echipă a Timişoarei”

1
DISTRIBUIȚI

asu-poli-tm-lupac-37-1024x576

ASU Politehnica intră în linie dreaptă pentru startul Ligii a III-a cu câteva jocuri amicale interesante. Cu o săptămână înainte de primul joc oficial alb-violeții și-au fixat un meci de prezentare inedit în nocturnă pe ”Știința”. Elevii lui Sorin Brîndescu vor înfrunta duminică, 23 august, de la ora 20.00, pe FC Bihor, singura grupare de tradiție din vestul țării care nu a suferit modificări ale societății de-a lungul anilor.

„Am discutat cu băieții din galerie, care mi-au spus că doresc să facă o prezentare frumoasă a lotului. Și-au dorit ca partener o echipă de tradiție și au agreat FC Bihor. Ei încă au istoria aceeași, de atâția ani. Președintele lor mi-a confirmat, vor veni duminică, 23 august, la Timișoara.


Eu sunt convins că va fi un spectacol frumos, băieții din galerie vor crea o atmosferă frumoasă”, a declarat Marius Cociu, managerul sportiv al lui ASU Poli, pentru druckeria.ro.

Gruparea din Oradea trece prin momente dificile din punct de vedere financiar de câteva sezoane, dar a rămas în viață și are speranțe de a continua cu un nou investitor. Bihorenii speră ca invitația timișorenilor să atragă și mai mult atenția autorităților locale. „Am fost invitaţi de adevărata echipă a Timişoarei să suţinem un meci amical, în nocturnă, cu ocazia prezentării lotului formaţiei ASU Poli Timişoara. Este doleanţa liderilor de galerie bănăţeni şi a conducerii clubului să joace în acest meci în compania unei echipe a cărei tradiţie este de peste 100 de ani în fotbalul românesc şi care nu şi-a schimbat identitatea. Pentru acest fapt, eu sunt mândru că sunt preşedintele acestei echipe şi îmi scot pălăria în faţa unor oameni care deşi nu au nimic de-a face cu fotbalul bihorean le pasă de noi… Sper ca semnalul să fie recepţionat şi de mai marii judeţului, că şi în situaţia dată FC Bihor încă mai reprezintă ceva pentru fotbalul românesc şi merită să meargă mai departe”, a spus Mircea Fodor, președintele lui FC Bihor, pentru aceeași sursă.

ASU Poli începe noul sezon de Liga a III-a pe 29 august, ordinea adversarilor nou promovatei timișorene vor fi aflați marțea viitoare. Până la start alb-violeții de pe ”Știința” vor mai juca amicale la Lugoj, mâine de la ora 10, și la Reșița, miercuri cu Metalul, de la ora 11. Jocul de prezentare a lotului pentru ediția 2015-16, în compania celor de la FC Bihor Oradea, se dispută duminică, 23 august, de la ora 20.00, în nocturna arenei ”Știința”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.