Mii de răţuşte se întrec pe Bega şi în acest an, în...

Mii de răţuşte se întrec pe Bega şi în acest an, în scop caritabil. Când are loc Bega Bulevard şi ce surprize le sunt pregătite timişorenilor

0
DISTRIBUIȚI

ratuste la apa la cursa ratustelor

Timişorenii de toate vârstele sunt aşteptaţi la unul dintre cele mai iubite festivaluri din oraş. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, ediţia a opta a Festivalului Bega Bulevard va fi organizată şi în acest an la începutul lunii septembrie. Astfel, ediţia din acest an a festivalului se va desfăşura în perioada 4 – 6 septembrie, între Podul Traian şi Podul M.


Şaguna.

Organizatorii le-au pregătit participanţilor o mulţime de suprize, show-uri spectaculoase şi workshop-uri distractive. Cel mai aşteptat moment din cadrul Festivalului Bega Bulevard este, însă, Cursa Răţuştelor. În cadrul acestei acţiuni, mii de răţuşte din plastic se vor „întrece” pe Bega în scop caritabil.

„Răţuştele au început să se antreneze intens deoarece în mai puţin de o lună vor concura. Când mai exact? 06 septembrie 2015. Unde? Pe Bega între Podul Tinereţii şi Podul Traian. De la ce oră? Ora 17.00. Aşa că în data de 06.09.2015 vă aşteptăm la a 8-a ediţie a Duck Race organizat de Rotaract Club Timişoara din cadrul Festivalului Bega Bulevard”, scriu pe Facebook iniţiatorii paginii „Răţuşte pe Bega„.

Biletele pentru Cursa Răţuştelor se găsesc la punctele de vânzare de pe strada Mărăşeşti, iar în ziua cursei pot fi cumpărate de pe malul Begăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.