Nicolae Ioțcu, prima veste bună primită de la instanță. Vezi ce a...

Nicolae Ioțcu, prima veste bună primită de la instanță. Vezi ce a decis Curtea de Apel Timișoara UPDATE 1 Cum a ieşit din penitenciar

2
DISTRIBUIȚI

iotcu la dna 3

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a fost, astăzi, din nou în fața Curții de Apel Timișoara după ce a atacat decizia tribunalului prin care s-a confirmat mandatul de arestare preventivă după ce a fost trimis în judecată.


DNA Timișoara îl acuză pe Ioțcu de trafic de influență după ce a fost prins în flagrant cu 10.000 de euro pentru că a intervenit într-o licitație pentru echipamente medicale la spitalul județean din Arad. În urma ședinței de astăzi, Curtea de Apel Timișoara a admis contestația și a decis ca Ioțcu să nu mai stea în arest preventiv în penitenciarul de pe strada Popa Șapcă, ci în arest la domiciliu. „Este un prim pas”, a comentat avocatul acestuia, Fanu Moca.

UPDATE 1 Soţia lui Nicolae Ioţcu l-a aşteptat în faţa penitenciarului mai bine de două ore împreună cu unul dintre apărători. Nu a putut să-l ia acasă cu jeep-ul pentru că a venit o echipă de poliţişti de la Poliţia Arad care l-au preluat pe preşedintele consiliului judeţean pentru a-l transporta la domiciliu pe care va avea obligaţia să nu-l părăsească. La ieşirea din puşcărie, Ioţcu a fost preocupat să nu fie filmat în maşina Poliţiei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.