Nicolae Robu a CONFIRMAT la TV noul antrenor al lui ACS Poli....

Nicolae Robu a CONFIRMAT la TV noul antrenor al lui ACS Poli. Cine mai vine și cine pleacă din staff-ul timișorenilor

10
DISTRIBUIȚI

nicolae robu mana minge

ACS Poli are un nou antrenor principal! Varianta vehiculată în această după amiază a fost confirmată de primarul Nicolae Robu și timișorenii urmează să facă rocada cu Rapid București în privința antrenorilor. Florin Marin va semna cu echipa de pe Bega, în timp ce Dan Alexa se va alătura giuleștenilor în Liga a II-a.

Deși are o vastă experiență în prima divizie, Florin Marin nu era printre variantele agreate de fani, fiind văzut mai degrabă ca un specialist al echipelor mai puțin performante.


Primarul Timișoarei a confirmat sosirea tehnicianului în vârstă de 62 de ani la emisiunea de sport a unei televiziuni locale. ”Ce pot să confirm e că eu și Titu Bojin am agreat azi propunerea făcută de conducerea executivă formată din Liviu Anton și Daniel Stanciu de a-l aduce pe Florin Marin antrenor principal, alături de o echipă formată din Iosif Rotariu și un preparator fizic italian. Nu e semnat contractul, dacă va fi de acord cu clauzele contractuale discutate telefonic, atunci se va semna și contractul”, a declarat Nicolae Robu la Tele Nova.

Cel mai probabil de la ACS Poli va pleca astfel și Jorge Alvarez, preparatorul spaniol urmând să fie înlocuit de un italian care are deja experiența Ligii I.

Rotariu: ”Eu vin în momentele grele”

Contactat de PRESSALERT.ro fostul internațional Iosif Rotariu s-a arătat surprins de propunerea sa în staff-ul lui ACS Poli, dar, în același timp, dispus la discuții. ”Nu a vorbit nimeni cu mine. Eu sunt dispus la discuții, dar nu în orice condiții. Eu când am venit la Poli am venit în momentele grele, nu când a fost ușor. Lotul mi se pare unul cu jucători valoroși. Au venit târziu, cu o pregătire fizică mai proastă. A fost o conjunctură”, a spus Iosif Rotariu pentru PRESSALERT.ro.

Mâine, ACS Poli va oficializa despărțirea de Dan Alexa, cât și numirea noului antrenor principal, Florin Marin.

10 COMENTARII

  1. uluitor.sa-mi spuna cineva ca visez si sa ma trezesc. nu avem bani de un antrenor decent? si avem bani de un asemenea primar? va fi mai ieftin sa retrogradam ca acum 2 ani?

  2. eu am crezut intotdeauna ca prof. astai univ. h.c. sint foarte inteligenti. de ce trebuie sa descoperim ca asta chiar e exceptia de la regula? si sa se ocupe si de Poli?

  3. Ca de obicei deciziile politice stabilesc viitorul lui Poli. Poate ca antrenorul va avea puterea sa faca ordine in vestiar prin respectul fata de varsta sa, dar schimbarea intregului staff, secunzi si preparator fizic, in mod sigur va da peste cap pregatirea echipei. Speram sa apara rezultate rapid, care sa ne convinga ca alegerea a fost cea mai buna si noi fanii, ne-am inselat. Deocamdata rade intreaga lume fotbalistica din tara de alegerea noastra asa cum se vede la unele posturi de TV. Cu regret, trebuie sa spun ca speram intr-o alegere mai fericita pentru ca am senzatia ca am schimbat pe ”Tanda” cu ”Manda”. Hai Poli !!!

  4. Ion Marin, un fost jucător, un fost antrenor. Ținând cont că este dinamovist, prevăd că la fiecare meci spectatorii, cei din ce în ce mai puțini, îl vor „onora” cu huiduieli. Pe Robu la fel.

  5. „eu și Titu Bojin am agreat”
    Domnul primar da impresia ca nu se poate intampla nimic in acest oras fara ca el sa „agreeze”. Mare noroc ca am dat de dansul. E expert si in fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.