Nicolae Robu, un nou mesaj din concediu pentru alegători. Vezi ce le...

Nicolae Robu, un nou mesaj din concediu pentru alegători. Vezi ce le transmite VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

robu mare

Ziua şi postarea pe Facebook pare să fie deviza de vacanţă a edilului şef Nicolae Robu. Ieri acesta a postat pe rețeaua de socializare: „după (încă) un an în care am muncit enorm, onorând apelativul pe care eu îl consider măgulitor, de «fanatic al muncii», iată-mă într-o scurtă vacanţă în Sardinia.


Şi, cum eu nu pot, niciodată sta, pur şi simplu, am explorat «un poco» web-ul. Şi… ce-am găsit, printre altele: melodia compusă de mine, «Ca marea», cu… 13.141 vizualizari ! Nu-i rau deloc, aşa, fără nicio promovare, nu?”

Dacă ieri primarul a postat doar o poză cu el cum se relaxează în piscina hotelului din Sardinia, astăzi, pe contul său de Youtube, edilul şef a mers mai departe şi le-a oferit fanilor săi un nou motiv de bucurie. Acesta a postat un videoclip de jumătate de minut cu el în apă. Primarul înoată câţiva metri, după care filmuleţul ia subit sfârşit odată ce Nicolae Robu înghite o gură de apă şi tuşeşte.

Vă reamintim că din concediile trecute edilul şef a revenit cu facturi de roaming de peste 3.000 de euro care au fost achitate din bani publici. Momentan telefonul edilului a fost mutat pe RETIM, iar acesta a explicat că de fapt facturile sale nu erau mari, ci doar păreau mari pentru cetăţeanul de rând cu salariu mic. Interesant este faptul că filmuleţul a fost încadrat de edil la categoria ştiri şi politică.

2 COMENTARII

  1. Bata de jurnalista ce esti … inventezi stire, doar sa pari mai interesanta: „filmuleţul ia subit sfârşit odată ce Nicolae Robu înghite o gură de apă şi tuşeşte” – unde apare asta? auzi si vezi chestii ce oamenii normali nu? Felicitari pt articol…top notch!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.