Noi coșmaruri pentru șoferii timișoreni: s-a deschis șantierul din Calea Șagului, cu...

Noi coșmaruri pentru șoferii timișoreni: s-a deschis șantierul din Calea Șagului, cu ambuteiaje încă din prima zi. Cât vor dura lucrările FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

CALEA SAGULUI NOUL SENS GIRATORIU09_resize

Pregătirea infrastructurii pentru noul mall din Calea Șagului, care va fi deschis parțial în această toamnă, dă peste cap traficul la una dintre cele mai importante căi rutiere de intrare în Timișoara.

Astăzi a fost prima zi a lucrărilor, iar abuteiajul creat avea la orele de vârf câțiva kilometri și a întins la maxim nervii șoferilor, timpul de așteptare pentru a intra în oraș fiind de aproximativ 20-30 de minute.

Șantierul început azi ar trebui să dureze două luni și va duce la apariția unui nou sens giratoriu, dar și la prelungirea liniei tramvaiului 7 până în fața noului centru comercial.

Mall-ul din Calea Șagului se va deschide complet abia anul care vine, însă toamna aceasta investitorii de la NEPI vor deschide o parte din stabiliment.


Astfel, hipermarketul Carrefour şi magazinele adiacente din cadrul mall-ului Shopping City Timişoara vor fi deschise publicului din luna noiembrie anul acesta. Informația a fost făcută publică de sud-africani într-un raport publicat la bursa din Londra, conform ZF.ro.

Foto: Adrian Pîclișan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.