OBSESIA de vacanță a primarului Robu revine. Cum se distrează pe roaming-ul...

OBSESIA de vacanță a primarului Robu revine. Cum se distrează pe roaming-ul plătit din bani publici și unde se relaxează

2
DISTRIBUIȚI

robu mare

Nici bine nu a plecat în concediu în Sardinia, că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a pus deja să cheltuie banii publici pentru a-și satisface mofturile. Faptul că a revenit cu facturi de trei mii de euro din concediile precedente nu pare să fie un impediment ca edilul să se bucure din nou de beneficiile roaming-ului achitat din banii contribuabilior pe care îi sfidează prin explicațiile sale.

În urmă cu scurt timp edilul a postat primele poze din concediu. Așa cum se poate vedea, edilul timișorean se relaxează în piscină. Însă cu toate că se află într-un concediu de odihnă pe care spune că îl merită, Robu nu este deloc liber.


Asta pentru că obsesiile sale îl împiedică să se deconecteze total. În cadrul unui text postat că descriere la cele două imagini de pe rețeaua de socializare Robu scrie că a accesat internetul și a dat din greșeală peste piesa sa „Ca marea…” .

mare robu sardinia

Deși piesa este  menționată aproape la fiecare postare a edilului, acesta se lăuda că melodia are un număr impresionant de vizualizări fără promovare. Robu și a arătat mai clar că niciodată aerele de vedetă la Zilele Orașului, când a dat autografe lângă gard unor copii care așteptau cu carnețele coborârea membrilor 3rei Sud Est de pe scenă. Întrebat atunci de PRESSALERT. ro de ce nu a refuzat să dea autografe, fiind politician și nu vedetă, Robu a explicat că este o personalitate complexă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.