Personalități culturale ale Timișoarei, în noul partid al Monicăi Macovei. Cine va...

Personalități culturale ale Timișoarei, în noul partid al Monicăi Macovei. Cine va conduce filiala timișeană

2
DISTRIBUIȚI

m10 macovei

Cel mai nou partid din România are reprezentanți personalități ale vieții publice și culturale din Timișoara. Este vorba de Partidul M10, lansat de Monica Macovei.

Decizia de înființare a Partidului M10 este definitivă din data de 7 august 2015, când Tribunalul București a dispus, prin sentința civilă nr. 29, să acorde personalitate juridică formațiunii. ”Suntem in proces de constituire a filialei Județene Timiș”, anunță Ada Cean, coordonatorul județean al organizației. Până acum, la Timișoara s-a constituit Comitetul de inițiativă județean Timiș format din: Ada Cean (coordonator județean), Marius Szikszay (organizare), Marius Maleta (resurse umane) și Sebastian Paul (comunicare-imagine).

De asemenea, s-a constituit Comisia de integritate și arbitraj județeană a Partidului M10 – Filiala Timiș, formată din 5 membri, 3 dintre aceștia fiind reprezentanți ai societății civile.


Membrii Comisiei de Integritate și arbitraj a filialei județene Timiș sunt: prof. univ. Marcel Tolcea, conf. univ. Daniel Vighi, Marius Giura, Nicu Falcoi și Calin Täuber. ”Atribuțiile Comisiei de Integritate si Arbitraj sunt de a aviza selecția și promovarea în partid și pe funcții publice, prin decizii care sunt obligatorii și soluționează litigiile dintre membrii M10 sau dintre aceștia și organismele de conducere a partidului, sau dintre organismele de conducere a partidului”, a mai arătat Ada Cean.

2 COMENTARII

  1. Facatura basesciana, mi-e rau deja.
    Pun pariu ca multi votanti Mx,
    – inainte de prezidentialele trecute, n’au vazut vre’o emisiune in care MM s-a prezentat publicului. A vorbit doar despre contracandidatii prezenti cu ea in emisiuni, aceleasi texte anticoruptie, istreicale – ca pleaca din studiou Daca nu…, nimic despre ea/ ce a facut, ce o recomanda,etc
    Mi-e rau…..
    Bleacssssssssssssssssssssss…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.