PETIȚIE pentru demiterea primarului Robu. Ce vor inițiatorii să facă pentru a-l...

PETIȚIE pentru demiterea primarului Robu. Ce vor inițiatorii să facă pentru a-l schimba pe edil din funcție

9
DISTRIBUIȚI

 

robu autografe crop

O petiție online, postată pe site-ul www.petitieonline.net, solicită demiterea primarului Nicolae Robu, pe motiv că edilul nu are avea o „viziune adevărată” și „proiecte realiste” pentru Timișoara.

Petiția a fost semnată până acum de 339 de persoane, însă lista de semnături este încă deschisă.

Inițiatorii susțin că ar trebui organizat un referendum, dar pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie ca 25% dintre locuitorii cu drept de vot să solicite declanșarea procedurilor.

Textul petiției:

„Cum toți știm orașul nostru continuă într-un trend descendent.


Pentru asta majoritatea dintre noi consideră că responsabilitatea principală o are domnul primar Nicolae Robu.

Deoarece noi am fost primi care am scăpat din comunism este timpul să ne aducem cu toți aminte de acele vremuri și de sacrificiile făcute de cei care au participat la Revoluție, este timpul să le dovedim că tot ce au făcut pentru noi va avea și un rezultat.

Nu putem lasă un oraș precum Timișoara în condițiile actuale, fără o viziune adevărată, fără o conducere adevărată și fără proiecte realiste.

Pentru asta consider și sper să existe și alții care consideră la fel că avem nevoie de un alt Primar.

Pentru a organiza un referendum este nevoie că măcar odată să fim cu toți uniți, conform Legea nr. 286/2006 pentru modificarea și completarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001 este nevoie că cel puțin 25% dintre locuitorii cu drept de vot să solicite acest lucru.

Dacă sunteți de acord privind organizarea referendumului va rugăm să va înscrieți.”

9 COMENTARII

 1. Data lansarii petitiei: 19/06/2013
  Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
  Numar semnaturi in 2 ani: 341
  Numar semnaturi 2015: 17 (din care 15 azi si 2 din martie)
  Numar semnaturi 2014: 0
  Nu stiu cum erau 339 cand la ora 10:43 sunt 341 si 15 semnaturi sunt dupa aparitia articolului (9:13-10:23)

  Jenant.

 2. Daca e macar o semnatura in plus fata de cele contabilizate pentru fantana aceea de prost-gust, ar trebui sa-si dea singur demisia.

 3. Daca 400,de persoane vrea demisi primarului,înseamnă că acesta isi face treaba!Vreau sa fiu impartial,dar cred ca dupa atatia ani in care nu s-a muscat nimic in acest oras,lucrurile încep sa revina la normal si cineva încearcă totusi sa schimbe fata orasulu,lucru la care ar trebui sa participam cu totii!

 4. „The bullshit show” a inceput ! Ai dracu, cand era Ciuhandu era viziune maxima. Pute a PSD provincial. Sunt PSD’ist si imi dau seama. Stiti si voi ce puteti face cu petitia asta penibila, unde sa o bagati.

 5. da clar demitetil :)) daca puteti . ori cum e mai bun decat tot ce am avut pana acuma , de cand e el primar timisoara creste si se modernizeaza in acelasi timp .
  Doar olteni cer demisia :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.