Poveste fără nume, noul single Desant lansat în colaborare cu solista trupei...

Poveste fără nume, noul single Desant lansat în colaborare cu solista trupei Phaser, Carina

0
DISTRIBUIȚI

Poza Desant feat. Carina [1600x1200]Formaţia timişoreană Deasant a lansat un nou single alături de vocea trupei Phaser, Carina, piesa numită Poveste fără nume fiind inclusă pe recentul album Vulpile deşertului, lansat oficial în cursul lunii iulie.


„M-am bucurat foarte tare atunci când băieţii  m-au contactat pentru această colaborare, în primul rând că ne ştim demult şi în al doilea rând pentru că am luat-o ca pe o provocare, fiind ceva în afara zonei mele de confort ca şi stil muzical”, spune Carina.  „Ideea colaborării cu o voce feminină ne-a venit încă de la primele acorduri, iar Carina a fost cea mai insipirată alegere cu atât mai mult cu cât este de aici din vestul ţării unde s-a făcut şi se face în continuare muzică bună. Intenţionăm să realizăm şi un videoclip la acestă melodie, care sperăm să fie gata odată cu concertul de lansare al noului album pe care îl pregătim pentru toamnă. Îi mulţumim Carinei pentru colaborare, colaborarea cu ea fiind prima dintr-un şir de colaborări pe care ni le-am propus pentru viitor” spune solistul formaţiei Desant, Alex Anka.

Albumul „Vulpea  Deşertului” poate fi achiziţionat de pe site-ul formaţiei Desant www.desantrock.ro, unde poate fi ascultat şi un rezumat al acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.