Președintele CJ Arad, Nicolae Ioțcu, trimis în judecată de DNA în dosarul...

Președintele CJ Arad, Nicolae Ioțcu, trimis în judecată de DNA în dosarul șpăgii din cutia de whisky. Vezi unde se va judeca dosarul

1
DISTRIBUIȚI

iotcu la dna 2

Președintele Consiliului Județean Arad, liberalul Nicolae Ioțcu, a fost trimis, astăzi, în judecată de DNA Timișoara pentru trafic de influență, alături de directorul executiv al Direcției Tehnice  Investiții din CJA, Adrian Nedelciu, acuzat tot de trafic de influență.


Vă reamintim că Ioțcu a fost prins, în 24 iunie, în flagrant, în fața casei sale de o echipă specială a DGA cu un plic în care erau 10.000 euro parte a unui comision pentru un contract pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru Spitalul Județean Arad. Anterior, Ioțcu a mai primit prin intermediul lui Cristian Drăgan, administratorul județului și cel care l-a denunțat la DNA, alți 35.000 de lei într-o cutie de whisky. În același dosar a fost trimis în judecată și Alin Pătrașcu, administrator în cadrul Medicare Technics SA pentru comiterea a două infracțiuni de cumpărare de influență.

Dosarul a ajuns la Tribunalul Timiș și nu la cel din Arad, după o solicitare făcută de DNA pentru ca dosarul să fie judecat în altă parte decât în județul condus până la flagrant de Ioțcu.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.