Președintele CJ Arad, tranferat în pușcăria de pe strada Popa Șapcă. Vezi...

Președintele CJ Arad, tranferat în pușcăria de pe strada Popa Șapcă. Vezi de ce tratament are parte

2
DISTRIBUIȚI

iotcu catuse 1

Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad, a fost transferat, ieri, din arestul Poliției Timiș în penitenciarul de pe strada Popa Șapcă din Timișoara.


Mutarea a fost făcută după ce cu o zi înainte Tribunalul Timiș a menținut arestarea preventivă a acestuia după ce DNA l-a trimis în judecată pentru trafic de influență. Liberalul a fost prins în flagrant în fața vilei sale după ce a primit 10.000 euro, după ce, cu câteva zile, a mai primit 35.000 lei pentru un contract de achiziție de echipamente medicale.

Conform procedurii, președintele CJ Arad va sta în carantină în penitenciar, după care va fi repartizat într-o celulă alături de alți deținuți cu același profil. Ioțcu s-ar putea revedea cu foștii săi colegi de partid din Caraș Severin, care au fost deja condamnați pentru fapte de corupție.

2 COMENTARII

  1. la puscarie in ocna trebuie sa fie dus semidcul asta basist! avar, mitocan si grandoman! care crede ca totul i se cuvine! asa au fost crescuti in nomenclatura comunisto-ceasca-ilici-base! la ocna cu ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.