Prima reacţie a Poliţiei Timiş după difuzarea de către PRESSALERT.ro a imaginilor...

Prima reacţie a Poliţiei Timiş după difuzarea de către PRESSALERT.ro a imaginilor în care în agent îşi dădea dedicaţii cu interlopii

11
DISTRIBUIȚI

adonis malancus 1

Poliţia Timiş a luat primele măsuri după ce PRESSALERT.ro a prezentat imaginile în care agentul Adonis Mălăncuş chefuieşte alături de liderul interlop Sorin Udrea şi alţi prieteni ai acestuia.


În imagini se vede cum manelistul Florin Salam cântă la indicaţiile acestora. Poliţistul a susţinut că se afla din întâmplare în clubul respectiv. Şeful Poliţiei Timiş, comisarul şef Ion Mirescu, a declarat, astăzi, penttru PRESSALERT.ro „am decis începerea cercetării prealabile a agentului care este în concediu de odihnă. Şi în momentul filmării respectivelor imagini era în concediu. La revenire va avea un alt loc de muncă. Nu tolerăm astfel de comportamente şi atitudini. Degeaba ne străduim să lucrăm şi cetăţenii văd poliţişti cu infractorii de gât. Nu pot tolera astfel de comportamente”. Ancheta internă în cazul Mălăncuş este supervizată de către IGPR.

11 COMENTARII

  1. Fara sa ma vre-o simpatie la adresa politistilor sau a ,,interlopilor” de paie din timisoara, reactia sefului politiei mi se pare cel putin abuziva daca nu chiar ticaloasa de-a dreptul. In ce lege scrie ca daca esti politist nu ai dreptul sa te distrezi intr-un club, in timpul liber alturi de alte persoane (fie ei si considerati infractori) atata timp cat aceasta nu are nici o implicare in munca ta de politist, nu exista dovezi ca ai fi savarsit si tu fapte penale sau de alta natura etc. Cine stie poate cei doi or fi fost prieteni din copilarie si s-au intalnit intamplator in clubu ala (zic si io ca nu nu-i cunosc pe nici unii). Hai sa-l punem la zid pe un amarat de agent de politie pt ca si-a dat dedicatii cu ,,interlopii” intr-o seara, dar sa trecem cu vederea faptul ca marii sefi din politie au tolerat daca nu chiar au sustinut ani de zile adevarate retele infractionale in acest oras, afacerile clanurilor de tigani care au acaparat buna parte din acest oras s-au desfasurat si cu girul mai marilor politiei, ei nu si-au dat dedicatii prin cluburi cu tiganii si cu infractorii dar primeau pe sub mana ,,cadourile” de la acestia….

    • Domnule Ionut sa stiti ca exista o lege a politistului in care se interzice chiar si in timpul liber sa ai o conduita nasoala, nu stiu sa va dau exact legea dar exista, sa stiti ca politistul este tot politist si acasa si in concediu la mare, practic ei sunt in timpul serviciului ca si militarii de exemplu!!! Cat despre ce a spus seful politiei, ori a facuto de ochii lumii ori omul asta chiar vrea sa-si faca treaba!!!

  2. Marii sefi din politie nu au protejat clanurile din acest oras ci unii dintre ei chiar le conduc dar asta este, trebuie sa inghitim in sec cand ii vedem impreuna prin oras.
    Orasul si judetul acesta sunt compromise complet din acest punct de vedere si personal eu m-am resemnat ca nu poate face nimeni nimic pentru a intra intr-o oarecare normalitate din punctul de vedere al respectarii legilor.
    Nici speranta in curand nu mai exista…

  3. d-lor cititorii, cum vă explicatii că sotul meu a fost batut de sefu politiei gataia pina a murit si d-ul sef de inspectorat nu a reactionat negativ impotriva acestuia fiind de aceelasi rang cu el, ba mai mult la avansat in grad pentru merite deosebite asa ca dreptatea in romania este doar pentru cei cu bani, functii si relatii iar restul nu mai conteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.