Primarul Nicolae Robu, idee din vacanţă pentru amenjarea Pieţei Libertăţii. De unde...

Primarul Nicolae Robu, idee din vacanţă pentru amenjarea Pieţei Libertăţii. De unde a „cules-o”

5
DISTRIBUIȚI

robu vacanta

Încă aflat în concediu, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pare să strângă idei cu care să îi enerveze pe timişoreni. Recent municipalitatea a primit din partea ADR Vest o adresă prin care era anunţată că e nevoie ca proiectele cu fonduri europene să fie implementate cu celeritate, pentru ca banii de la Uniunea Europeană să nu fie pierduţi, deja municipalitatea fiind pasibilă de un prejudiciu de circa 112 milioane de lei.

Vizavi de această situaţie, edilul şef a postat o replică pe Facebook prin care anunţă că „TIMIȘOARA – SUPERPERFORMERA ÎN IMPLEMENTAREA DE PROIECTE ȘI ABSORBȚIA DE FONDURI EUROPENE! Nu mai puțin de 35 de proiecte pe fonduri europene a asumat să implementeze administrația Robu! Mai mult de o treime sunt GATA-GATA, CU BRIO, iar celelalte în derulare, în diverse faze, FOARTE AVANSATE, cu excepția a două dintre ele, pornite abia cu puțin timp în urmă din cauza licitațiilor, dar cu posibilități clare de finalizare cu succes și ele! Am auzit verzi și uscate despre proiectul Michelangelo, pe toată durată sa.


L-am finalizat LA SUPERLATIV, din toate punctele de vedere! Așa aud și acum despre celelalte!”.

Însă una din marile nemulţumiri ale timişorenilor nu are nici acum parte de un răspuns clar din partea edilului. Mai exact nimeni nu ştie momentan câţi copaci vor fi plantaţi în Piaţa Libertăţii. Nici locaţia în care vor fi amplasaţi arborii nu este cunoscută. Deşi există un proiect oficial, primarul Robu vrea ca arborii să nu fie plantaţi în centru, aşa cum au stabilit cei care au elaborat priectul, ci ca aceştia să fie mutaţi în colţurile pieţei. Şi dacă timişorenii se plâng zi de zi de faptul că Piaţa Libertăţii a fost văduvită de vegetaţie, primarului îi vin idei de concediu. „Ziua de ieri, 09.08.2015, am petrecut-o în Liscia Ruja, pe plaja numită White Beach. Minunat loc şi acesta! Iar seara, am descins în Porto Cervo (n.r. foto jos), de unde am cules o idee pentru… Piaţa Libertăţii. N-o spun, prefer să fie surpriză totală”, a scris Robu pe Facebook.

porto cervi

Sursă foto: Facebook, luxuo.it.

5 COMENTARII

 1. Loredana, ăsta-i dus cu pluta. Iar ideea genială o va face pe banii lui? Noi am plătit punerea pietrei roşii şi uciderea vegetaţiei. Acum să plătim ce?
  Noua idee respectă proiectul?

 2. Lia taci,ca ești destul de retardată. Dacă ești proasta taci dracu !
  Îs făcute di bani europeni majoritatea. Si dacă ar fi făcute din taxele pe care le plătești tu, vrei sa ia bani si sa ți bage in cur ? Ce vrei sa facă cu ei ! Măcar de când e robu primar Timișoara e foarte frumoasa.

  • Ba retardat esti tu, daca n-ai priceput din articol ca exista un risc major ca Robu sa fi indatorat primaria de 112 milioane de lei – pe care o sa-i platesti si tu prin taxe si impozite.

 3. Cu scuzele de rigoare fata de ceilalti cititori:
  Adi taci tu, imbecilule! Ca de aia Timisoara a ajuns asa cum e, din cauza alora ca tine. Informeaza-te mai intai si apoi vorbeste, ţaranule!
  Dementul pe care il aperi nu a respectat proiectul si ni se vor retrage banii. Atunci va fi gaura in bugetul local. Matematica simpla, imbecilule: cu ce bani faci alta lucrare? Sau te duci tu sa modifici piata a moca? Pupa-l-ai pe robu unde ma gandesc eu acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.