Primarul Nicolae Robu, replică ANEMICĂ din Sardinia la problemele legate de implementarea...

Primarul Nicolae Robu, replică ANEMICĂ din Sardinia la problemele legate de implementarea proiectelor cu fonduri europene. Pe cine atacă

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu rhodos

Încă plecat în Sardinia, unde se relaxează în concediu, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat o replică pe Facebook privind avertizarea primită din partea PSD Timiş, ca urmare a adresei emise de ADR Vest către municipalitatea timişoreană, privind gestionarea proiectelor cu fonduri europene.


Vă reamintim că recent ADR a emis către Primăria Timişoara o hârtie prin care cere ca lucrările la proiectele cu fonduri europene să fie urgentate avertizând că municipalitatea riscă să piardă peste 120 de milioane de lei, bani care ar putea să fie achitaţi de la bugetul local pentru lucrările efectuate la proiectele cu finanţare europeană dacă termenele nu se respectă.

Primarul Nicolae Robu a scris pe Facebook că „TIMIȘOARA -SUPERPERFORMERA ÎN IMPLEMENTAREA DE PROIECTE ȘI ABSORBȚIA DE FONDURI EUROPENE ! Nu mai puțin de 35 de proiecte pe fonduri europene a asumat să implementeze administrația Robu! Mai mult de o treime sunt GATA-GATA, CU BRIO, iar celelalte în derulare, în diverse faze, FOARTE AVANSATE, cu excepția a două dintre ele, pornite abia cu puțin timp în urmă din cauza licitațiilor, dar cu posibilități clare de finalizare cu succes și ele! Am auzit verzi și uscate despre proiectul „Michelangelo”, pe toată durată să. L-am finalizat LA SUPERLATIV, din toate punctele de vedere! Așa aud și acum despre celelalte!”.

Edilul nu pomeneşte niciun cuvânt despre adresa primită de la ADR Vest, ci lansează un nou avertisment cu privire la PSD. „DRAGI TIMIȘORENI, NU LUAȚI ÎN SEAMĂ ELUCUBRAȚIILE PSD-ISTE ! Vă asigur că, și la capitolul PROIECTE EUROPENE, Timișoara va fi „fruncea”, la sfârșitul termenului: adică, la 31.12.2015! Până atunci, SĂ FIM SĂNĂTOȘI! ȘI LE UREZ ASTA ȘI PSD-IŞTILOR, „PERFORMERI” LA POLUL NEGATIV, CU ZERO PROIECTE IMPLEMENTATE DE ADMINISTRAȚIA LOR, LA ACTIV!, a mai scris Robu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.