PSD Timiş, bilanţ al nerealizărilor primarului Robu, după inundarea pasajelor din oraş....

PSD Timiş, bilanţ al nerealizărilor primarului Robu, după inundarea pasajelor din oraş. Ce promit pentru anul 2016

1
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (3)

PSD Timiş profită de dezastrul produs ieri de ploaia torenţială care a căzut în Timişoara pentru a-i transmite un avertisment primarului Nicolae Robu. Prin consilierul local Alfred Simonis, social-democraţii se anunţă pregătiţi să preia conducerea Primăriei Timişoara din anul 2016.

În cadrul unei postări pe Facebook, Alfred Simonis, care este şeful aleşilor PSD din Consiliul Local Timişoara, a scris că „Domnule Robu, Nu vă reproşez că pasajele Jiul şi Popa Şapcă au fost inundate, din nou, joi noaptea pentru că, ştiu, nu le-aţi făcut dumneavoastră.


Nu vă imput nici măcar faptul că, deşi aveţi mai bine de trei ani de când sunteţi primar, puteaţi rezolva aceste pobleme. Nici ideea de a poziţiona strategic o maşină de intervenţie la Michelangelo, în caz de nevoie, nu este de reproşat. Asta fără să vă gândiţi şi la celelalte pasaje din oraş. De asemenea, nu vă reproşez că vă îngrijiţi doar de proiectele asumate în nume personal, în timp ce oraşul este lăsat de izbelişte. Apropo de apă, nu vă reproşez nici că visaţi la fântâni colorate de milioane de euro. Dar, poate, în ceasul al doisprezecelea conştientizaţi că Timişoara are nevoie şi de realizarea unor proiecte mai mici, dar foarte importante, nu doar de metrouri, grădini suspendate, fantani şi alte trăznăi. Dacă nu doriţi să le faceţi, nu-i nicio problemă. Le facem noi din 2016 încolo….”

PSD Timiş va face publice numele candidaţilor pentru alegerile locale din 2016 în luna septembrie. Conform preşedintelui Sorin Grindeanu, pe lista de potenţiali pretendenţi la scaunul lui Robu se află Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara, deputatul Florin Bîrsăşteanu sau preşedintele executiv al PSD Timişoara, Marius Craina.

1 COMENTARIU

  1. Bai, astia din PSD, sunteti niste rautaciosi, rautaciosi rau de tot!!! Motivatia: pai nu-l lasati pe rrobisor sa-si cumpere (pe banii primariei, deci ai nostrii) vaporeto pentru a canta pe punte melodiile lui lautaresti, la apus de soare in timp ce navigheaza printe luminitele de pe Bega, si acum supermen de bocsig si-a facut traseul lui (canalul lui) spre…popa sapca!? Poate presimte el ceva!?…caci vine toamna; si toamna se numara…denunturile la DNA, si la cate potlogarii au facut acolitii lui din primarika…urmeza sezonul: cu vaporetoo spre popa sapca pe noul canal (denumit rronisor)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.