PSD Timiş, decis să câştige din nou colegiul lui Ghiţă Ciobanu. Ce...

PSD Timiş, decis să câştige din nou colegiul lui Ghiţă Ciobanu. Ce spune prefectul Dogariu despre organizarea de alegeri pentru postul de deputat

0
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis (11)

Viaţa politică la nivelul judeţului Timiş merge mai departe, chiar şi după decesul deputatului PSD Gheorghe Ciobanu. Recent, preşedintele PSD Timiş, ministul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a reluat subiectul legat de moartea colegului său şi a reamintit că Ciobanu i-a fost şi un bun prieten. Şi, aşa cum se ştie, defunctul a fost iubit nu numai de unii colegi de partid, ci şi de alegătorii de pe Colegiul 10 Deta, iar PSD vrea să profite de acest aspect.

În acest sens, social-democraţii speră ca în 2016 să nu piardă lupta pentru colegiul pe care Ciobanu a fost ales deputat în 2012 pe listele USL.


„Am avut o întâlnire cu toţi primarii de acolo, aşa cum ştiţi există un ghid organizatoric. Din cauza decesului colegului şi prietenului meu Gheorghe Ciobanu era absolut necesar să ne întâlnim cu reprezentanţii organizaţiilor din colegiul 10, fiind un colegiu extrem de important pentru noi. Majoritatea primarilor sunt din partea PSD acolo. Aceştia au venit la întâlnire şi au spus clar că vor să continue să administreze acele zone”, a declarat Grindeanu. Acesta a mai spus şi că până în septembrie PSD Timiş va avea lista cu candidaţi pentru scrutinele din 2016.

Vizavi de organizarea de noi alegeri pentru ocuparea postului de deputat vacantat prin decesul lui Ciobanu, prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, este aproape sigur că acest lucru nu se va întâmpla. „Organizarea de alegeri se stabileşte de către guvern. Mai întâi însă trebuie să se ia act de vacantarea postului, iar acum Parlamentul este în vacanţă. Apoi ar trebui să se stabilească o dată a alegerilor, însă aşa ceva nu cred să se întâmple. Mai avem în Timiş două localităţi unde e nevoie de alegeri pentru primari,la Biled şi Peciu, acolo unde conduc viceprimari”, a declarat Dogariu pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.