Reacţia PSD după avertismentul ADR Vest pentru Primăria Timişoara: „Primarul Robu e...

Reacţia PSD după avertismentul ADR Vest pentru Primăria Timişoara: „Primarul Robu e un neserios care tratează orașul ca pe propria ogradă”. Ce vor social-democraţii

1
DISTRIBUIȚI

robu-urla-microfon-clt

Adresa primită de Primăria Timişoara din partea ADR Vest drept notificare pentru urgentarea lucrărilor la centrul istoric şi pentru întocmirea actelor de decont naşte îngrijorare la nivelul PSD Timiş. După ce a aflat ca Timişoara ar putea pierde banii pentru proiecte europene, şeful consilierilor locali PSD, Alfred Simonis, a emis un comunicat de presă prin care cere acţiuni imediate.

„Pe această cale, îi solicităm primarului Nicolae Robu să ia toate măsurile și să se asigure că lucrările vor fi finalizate în timp util, cu toate că majoritatea șantierelor sunt în întârziere.


ADR avertizează că pierderea celor 112 milioane de lei va însemna acoperirea sumei din bugetul local, însă acest aspect nu îl deranjează pe Nicolae Robu care spunea nu de mult în cadrul unui interviu că nu își face griji și că e important să fim sănătoși, dovadă evidentă de neseriozitate”, a scris Simonis.

Acesta a mai completat şi că o astfel de situaţie va avea un efect devastator în ceea ce privește bugetul Timișoarei. „Pierderea celor 112 milioane ar reprezenta un eșec major al acestei administraţii incompetente, iar dacă se va ajunge până acolo, Nicolae Robu va trebui să răspundă și să își asume acest eșec. Însă primarul Timișoarei privește cu nonșalanţă o problemă extrem de gravă care va afecta sute de mii de oameni și ne dovedește încă o dată că tratează orașul ca pe propria ogradă”, a conchis pesedistul.

1 COMENTARIU

  1. Ca sa vezi. Salvatorii cetatii.
    Nimeni altii decat grozava echipa PSD…in frunte cu cine? Dealerul de teme si mesaje politice puternice.
    In primul rand nu gasesc nici o propunere sau vreo solutie in mesajul gastii agitate. Apoi, voi nu faceti parte din acelasi consiliu ca si PNListii? Nu faceti decat sa speculati orice greseala pentru a ataca primarul, e evident. Nu este productiv pentru noi sinu ne mai tratati ca pe niste afoni.
    Fratilor, pe mine nu ma ajuta in niciun fel batalia voastra politica, fada si anosta. Hai dati dovada de oameni maturi si lucrati pentru Timisoara nu pentru interesele partidului pe care il reprezentati.
    Nu va dati seama ca sunteti trecatori prin activitatea voastra publica si contati cat niste cifre intr-o statistica. Iar noi, in tot acest timp…nu mai avem unde scapa de voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.