Rectorul UVT nu vrea să mai fie în consiliul de administrație al...

Rectorul UVT nu vrea să mai fie în consiliul de administrație al aeroportului. Ce motivație are

2
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2015-08-04 at 23.33.42

Rectorul Universității de Vest din Timișoara și-a retras candidatura la o poziție în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Timișoara Traian Vuia. Decizia lui Pirtea vine la o zi după ce s-a comunicat lista oficială cu cei admiși în cursa pentru a ocupa o poziție în CA, el fiind printre cei admiși, el ocupând un loc și în vechiul consiliu.
Pirtea a transmis un comunicat de presă în care arată că printre cele mai importante bunuri publice ale Timișoarei și întregii zone de vest a țării se numără Aeroportul Internațional „Traian Vuia”. Apoi explică ce l-a nemulțimit atât de tare încât l-a determinat să își retragă candidatura. ”Acel bun public, indiferent că vorbim despre aeroport sau alt obiectiv, trebuie gestionat în folosul comunității, cu beneficii directe către oameni. Sunt de părere că toți cetățenii trebuie să fie proactivi, să se implice acolo unde știu că experiența și expertiza lor poate aduce valoare. În esență, acel bun le aparține și lor. Acesta a fost și raționamentul meu când am ales să candidez pentru una dintre pozițiile de Membru al Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Timișoara.

Screen Shot 2015-08-04 at 23.32.23Experiența educațională și profesională mi-au dat încredere că pot contribui pozitiv la dezvoltarea acestui obiectiv, o „locomotivă” a economiei locale și regionale.


A fost un act din credința că sunt anumite lucruri „sfinte” care trebuie tratate cu cea mai mare responsabilitate, la fel cum am considerat și în momentul în care mi-am propus să conduc cea mai mare universitate din vestul țării. În urma evaluării prin care am trecut, am fost declarat admis, după cum reiese din documentul înregistrat în cadrul S.N. Aeroportul Internațional – Traian Vuia S.A. cu numărul 5600/03.08.2015. În baza principiilor după care mă ghidez în viața personală și profesională, parte dintre ele fiind expuse mai sus, după ședința Consiliului de Administrație al A.I.T.-Traian Vuia S.A. din data de 04.08.2015 am hotărât să-mi retrag candidatura pentru poziția de membru al Consiliului de Administrație, după cum reiese din cererea înregistrată cu numărul 5631/04.08.2015. Doresc să subliniez faptul că ultimul an, cât am făcut parte din vechiul CA, a fost unul bun. Colaborarea cu Directorul Daniel Idolu a fost pozitivă, acesta punând mult suflet în activitatea sa. Fiind spuse cele de mai sus, se naște o întrebare inevitabilă: unde își mai are locul buna intenție într-o societate a controlului cu orice preț?”, transmite rectorul Universității.

2 COMENTARII

  1. A ineput sa iti fie teama de furaciunile facute la aeroport de infractorul idolu impreuna cu tine? Ai semnat si contrasemnat toate actele false si ilegale facute de voi. Oameni nu sunt prosti ,rectore! Tucrezi ca daca fugi scapi? Te ai murdarit deja, asa ca deageaba fugi, cacatul tot pute si pute tare.

  2. De fapt ce-ai vrut, Marilene? Ai candidat, te-ai inteles bine cu Idolu , te-ai retras. Si zici dupe aia cum ca: „unde își mai are locul buna intenție într-o societate a controlului cu orice preț?”
    Care control? Care buna intentie? Ce-s cu filosofiile astea de doi bani?
    Zi mai bine ca te lipesti acuma de PNL dupa ce nu ti-a iesit cu PSD-ul. Si-o sa vrei sa pui de-o candidatura de senator. Asta dupa ce te face mai inainte Dan Popa presedinte de consiliu judetean.
    Buna intentie intr-o societate ca controlului cu orice pret… Aferim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.